Translate

maanantai 3. syyskuuta 2012

123 - Sori toi tauko koulu on vaa ottanu koville !

Oho miten se kaks viikkoo vyörähtikää ? Tapahtunu sen aikana vaikka ja mitä ! Sori ettei oo ollu oikee voimii kirjotella mitää tarinoin mun päivistä teille ku koulu syö mun kaiken energian.. Viikon loppusi on ollu energiaa mutta ei tarpeeksi aikaa kirjoitella ! Nyt on pakko alkoo panostaa, ku koulua on ollutkin jo jonkin verran ja alkaa jaksamaan jo vähän paremmin. Väsymys on ollu tos viime viikolla iha hirvee :o Torstaina ku olin kaverini Patrickin kanssa stadissa nii dösämatkalla >nukahin> dösämatkalla takas Lohjalle >nukahdin> mitä ?! En oo varmaa ikin ollu nii väsyny vaikka sii kokoaja jotai tein puhelimella ym keskityin kaikkeen nii mä vaa nukahtelen. Toi koulu ei vissii oo mun juttu.. Mutta tässä kuvia viikonlopuista !

hmm ? :D:D::DD
Kerron vaan tän viikon lopun koska viimevklp en jaksa muistella muutakun et yks tyttö sekoili jotain iha hulluja onneks sen vanhemmat tuli hakemaan sen.. Mutta joo perjantaina meni ilta rannassa oon tunnetusti TOSI huono englannissa mutta sinä iltana puhun kolmen kanssa englantia. Siistiä ymmärsin lähes kaiken, vastaukseni ei ollu kyl mistää parhaimmast päästä mut kyllä siinä jotain juttua tuli aikaan ! Siinä sitte myöhemmin illalla menin Lauralle. Lauvantaina menin Emmille kun en ollu sitä nähny 2 viikkoo :O :( No naurettiin koko päivä iha kaikelle tyhmälle vaikka ei oikeestaa tehty mitää oli kivaa :D Jäin yöksi sunnuntai päivällä käytiin iskän kaa ostamassa mulle uus ripsari ja samalla löysin kaks siistä kynsilakkaa aivan mahtavii :O No tänää aamulla huomasin että se ripsari minkä ostin oli valmiiks kuivunu -.- ! No aamu alko aika huonosti ku joutu paakkuripsaril vedellä, mutta onneks käytii tänää sit ostaa uus :) Ainii ostin ton kellonki se on ehkä maailman ihanin <3

15 kommenttia :

 1. Anonyymi3/9/12 10:16

  videoo kehii!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen sen varmaa pelkkänä postauskena koska ei oo täl hetkel kameraa millä kuvata video :D

   Poista
  2. Anonyymi3/9/12 10:21

   lol ei siin sit oo mitää kivaa

   Poista
  3. Tuo mulle kamera millä videokuvaa jos nii paljo sitä haluut :)

   Poista
 2. Anonyymi3/9/12 10:43

  miks hengaat joittenki yhteiskunna rahoil elävie spurguje kaa? joku roti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeks mikä ? :D Noita ulkomaalasia jos tarkotit yks on vaihdossa yks asuu isänsä kanssa kun sillä on töitä täällä ja yks on töittä siel sen faija työpaikas ?!

   Poista
 3. ;DD hahhaha ai vähä tyhmill jutuille naurettii

  VastaaPoista
 4. Anonyymi3/9/12 11:21

  Kuka toi ensimmäisen kuvan vasemman puoleinen komistus on?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi4/9/12 10:10

  Sara lahti ? :DD

  VastaaPoista
 6. Anonyymi4/9/12 10:11

  sara lahti ? :D

  VastaaPoista
 7. Ihanat noi kynnet! (:

  VastaaPoista
 8. Anonyymi4/9/12 14:14

  ai sara lahti joi ittensä siihe kuntoo et sen porukat joutu hake?

  VastaaPoista
 9. Anonyymi5/9/12 14:02

  Meow, oot ihana nelli :) -Laurenn <3

  VastaaPoista