Translate

tiistai 4. syyskuuta 2012

124 - Vastailua !

Tässä ois nytte sitte vastauksia niihi teijä kysymyksii. Sori jos jotkut odotti sitä videoo, mutta ei oo mitää kameraa tällä hetkellä millä kuvata se. Joten jossette tyydy tähän ostakaa mulle joku kamera missä on kuvaus mahdollisuus :D Tänään oli taas vaa vähä tälläne päivä ettei tapahtunut juurikaan mitään ? Koulupäivä oli aika rento oltiin eka tunti kelaamassa. Sitte ois ollu minikolffii mut menin vahingos jo koululle :D Iltapäivästä oli kaikkee kisailuu luokkien kesken. Ei sen ihmeellisempi päivä tänään olin keskustassa ylläri pylläri. Mutta joo niitä kysymyksiä ja vastaksia. 

Miks menetit korttis?
- Sanotaanko että söhelöin vähän, mutta halutessaan jos joku haluu tietää lisää niin kerron mielelläni ihan jos ite tulee multa kysymään.
Millon saat sen takasi?
- Onhan tosta aikaa :)
Kadutko mitää?
- Voi kyllä kadun kahta kauheaa asiaa. Muuten on vain pieniä juttuja mitkä kaduttaa mutta kyllä joo ei niin paljoo :D
Jos saisit muuttaa yhe asia menneisyydes ni minkä muuttaisit?
- Aika henkilökohtainen kysymys, en oikee osaa vastaa mutta onhan sellanen asia olemassa..
Onks ikävä tonaa?
- Ei oo tarkotus mitenkää vihjaa älykkyytesi määrää mutta jos saisin kysyä tältä henkilöltä suoraan kysymyksen kysyisin että mitä vittu luulet ?
Ootko ikinä miettiny itsemurhaa?
- Henkilökohtasuuksii menee taas mutta joo, siis kyllä olen joskus onneksi vain miettinyt ! En voisi ikinä olla niin itsekäs että tappaisin itseni vaikka sitä joskus olenkin miettiny.
Tamppooni vai side?
- Riippuu päivästä :D Lisä tietoa saa henkilökohtaisesti minulta :DDD
Ootko neitsyt?
-  hehe, olenpas hauska en olen kaksonen horoskoopiltani :) Ehkä paskin heitto vähään aikaan mutta joo en vastaa siihenkään näin yleisessä muodossa :D 
Minkä ikäsenä alotit bloggaamisen?
- Tarkkaa ikää päivää mitään. En muista mutta tätä blogia pitänyt joulusta asti, mutta sitä ennen iha ekaa blogia aloin kirjottamaan 13 vuotiaana... Häpeän vielläkin sen aikaista blogia :D:D
Viihdytkö mieluummin yksin vai seurassa ?
- Seurassa ! Yksin oleminen on tosi, tosi, TOSI harvoin mukavaa :D Oli millainen päivä tahansa yleensä haluan että on muitakin ylpärillä kun seinät. Koska itselleni tulee helposti yksinäisenä surullinen olo. Seurassa taas pirteä sekopää joskus täys hullu :)
5 asiaa mistä pidät eniten ?
- Viisi asiaa mistä pidän eniten hmm.. No en pidä vaan rakastan kaikkia kavereitani ja läheisiäni ja einiin läheisiä ja no KAIKKIA IHMISIÄ, paitsi kaksinaamiaisia, itserakkaita kusipäitä.  
Koko nimi ?
- Nelli ******* *********** Linden, ei tullu ihan täyttä vastausta mun nimestä koska toiset nimeni on ihana.. hehe, no en oikee tykkää niistä. Nii en niitä yleensä tykkää missään mainita tai käyttää :) 
Onko sisaruksia ?
- Ei ole, haluisin kyllä ehkä jonkun parivuotta vanhemman tai nuoremman siskon tai veljen joskus on tylsää olla ainut lapsi mutta joo ihan jees näinkin :)  
Lempi kauppa ?
- Lempikauppa ? LEMPIKAUPPA, ei mulla oo sellasta :D Varmaa jotkut vaate kaupat ku tykkään vaatteista :D Joo nyt ei kyllä tuu mielee mitää lempikauppaa.
Luetko muitten blogeja ?
- Usean kaverin ja tuntemattoman sillon kun jaksaa :) Tuoltahan sen bloggerista näkee mitä kaikkia blogeja seuraan onhan niitä jonkin verran ! 
Mikä on parasta blogin kirjottamisessa ?
- Parasta ? Voisiko olla vaikka postiivinen palaute ja HUOM LUKIAT kommentit mitä tähän mennessä en paljoo oo saanu mutta kumminkin. Mutta joo emt on kiva kertoa päivistä, ostoksista, kuulumisista, kavereista, muistoista sun muista tykkään kirjottaa ja kertoa !
Mitkä asiat tekee sut onnelliseks ?
- Ystävät, jos olisi niin ehdottomasti poikaystä, ruoka :D perheeni (useimmiten) kissani Miuku :) kun minua kehutaan jossain, halit ja pusut :) 
Millä muokkaat sun kuvia, jos muokkaat ?
- Picasa 3, Paint (kuvan koko), PhotoFlitre
Mitä sä pelkäät ?
- Kuolemaa, pelkään että masennun uudelleen, rakastumista, menettämistä kaikkea sen semmoista.
Missä maissa oot käynny ?
- En mä oo käyny ku Virossa, Ruotsissa ja Brasiliassa. Ens vuonna pitäis vissii mennä kattoo kummitätii Dallasii mutta kattoo :)
Onko sulla hyvät välit sun vanhempiin ?
- Joo, en valita. Voisi olla vähän paremmat, mutta nyt menee ihan hyvin :)
Minkälainen ihminen olet omasta mielestäs ?
- No ihmisrakas, aika iloinen persoona mutta jos sille päälle ryhdyn osaan olla ärrimörrikin. Todella herkkä, tunteellinen, sosiaallinen, välillä ehkä liian suora puheinen, hullu, outo, joskus ehkä ihan kiva :D
Paras ominaisuutesi ?
- Tonin kaulakoru <3
Minkälaista elämäsi on tällä hetkellä ?
- Muuten ihan hyvin tasaista arkea välillä ehkä vähän tylsääkin. Mutta kaipuu suhteeseen on suuri haluaisin vain rakastaa.. ja tietenkin ikävä omaa kultaani Tonia.
Mitä vihaat elämässäsi ?
- Periaatteessa joitain kekemuksia, mutta onneksi ne vahvistaa. Vihaan että joskus olen käyttäytynyt niin pellesti ettei mitään rajaa.
Mitä ostaisit jos voittaisit lotossa ?
- Ostaisiin kämpän pitäisin bileet, tulisin seoksi :D Menisin ostelemaan vaatteita ehkä jonnekkin ulkomaillekkin.. Tosin miksi edes mietin tälläistä jos voittaisin lotossa voittasin 0,05€
Onko sulla jotain inhokkivaatetta, millasista et yleisesti tykkää ?
- On, mutta miksi mulla ei tuu heti mitää mielee ? Äh ei tuu mielee...
Kuinka paljon suostuisit maksamaan t-paidasta ?
 - Jos joskus on paljon rahaa (liian harvoin, suunnilleen unissani) niin ehkä jostain unelma topista 60€ muuten joku 20€
Onko Es Hyvää?
- Onhan se ihan okei :''D
Onks sul menkat ?
 - Kysyjä on joko itse huolissaan kun hänellä ei ole viellä alkanut, joku joka ei tajua mitää kuukautisista tai joku hullu ketä kiinnostaa vuotaako mun pilluverta kerran kuussa o.O Mutta joo näin on :'D
Poltaks blossee ?
- Mikä on blosse ? :D
Kauan aikaa sul menee laittautuu aamusin?
- Noin 30min yhteensä suunnillee en oo ottanu sekunttikellolla aikaa aamuisin :)
Miten kuvailisit sun tyyliä?
- Normaali ? En minä tiiä, normi ? :D
Onks sulla jotain outoja tapoja/pakkomielteitä?
- Ihan varmaa on mutta en tiiä mitä ? Kertokaa ihmeessä mulle jos tiiätte jonkun sellase :D
Mitkä on sun lemppariblogit jos luet muiden blogeja?
- Ei oo lempparia
Minkä ikäsenä haluisit muuttaa pois kotoa?
- Haluisin jo nyt asua omassa kämpässä. Mutta en jaksa nähdä niin kovaa vaivaa mitä tän ikänen sen eteen joutuu tehä et sellasen sais. Kyllä mä kotona viellä parivuotta viihdyn
Millasta musiikkia kuuntelet?
- Kaikki menee paitsi harva rockki, hevi ei ollenkaan tai joku klassinen ei ikinä :D
Ootko aina ollut blodi?
- Juu synnyin blondaus väripäässä kuinka niin ? :) No siis oikee hiusten väri ruskee. Ennen blondia oli tumman ruskeet, vaalee ruskeet, kaikkii eri raita juttui, oranssit :D ja sit tuli blondi ja ruskee alta sen jälkee eli noin 6vuotta oon blondannu. APUA just tajusi et oon ollu sikakauva blondi :O ennen oon aina sanonu noin joku 4vuotta mutta nytku pääs laskeskelee kunnol nii siitähä on jo 6 vuotta.
Mikä on sun arkimeikki?
- Meikkivoide, puuteri, eyelainer, kulmakynä ja ripsari joskus luomiväri.
Onko ollu hyvä kesä? Mitä oot tehny?
- Olihan tuo vähän liian kylmä vaa ja liian lyhyt. Loppu kesken toi loma ku en yhtää tiiä mihin se aika katos. Kokoaja oli vaa jotai ja silti tuntuu etten tehny oikee mitää kesälomalla :D
Kuka on sellanen, kehen voit aina luottaa?
- Onhan sellaisia parisen ihmistä <3
Kun oot parisuhteessa, panostatko alusvaatteisiin?
- Samallailla kun muutenkin :D Joskus ehkä vähän enemmän
Ootko ittes mielestä epäonnekas ihminen?
- Silloin tällöin tuntuu siltä ettei voisi huonompi onni olla. Mutta kai mulla ihan perus tuuri on.
Jos saisit antaa yhden neuvon omalle lapsellesi, ennenkuin mehehdyt, mikä se luultavasti olisi, jos sen pitäisi liittyä omaan menneisyyteesi?- Jokainen päivä voi olla viimeinen, iloitsesiitä niin paljon kun vaan voit ja muista yrittää ajatella positiiviset puolet ennen kun enegatiivisiä edes tulee mielee.
Kumpi näyttää tyhmemmältä: Poika ajamassa skootterilla/vespalla, vai tyttö ajamassa mopolla/kevarilla?- Ei kumpikaan näytä tyhmältä mun mielestä ? Mitäs väliä sillä on :D
Ootko mustasukkainen ihminen?
- Silloin tällön aika paljonkin, mutta en onneksi liian !
Minkälainen on sun mielestä seksikäs mies?
- Hyväluonteinen tuo seksikkyyttä, rinta ja käsilihakset, söpö hymy ja ilmeet.
Mitä mieltä oot suhteista, jotka aloitetaan vaikka pari ei olisi koskaan edes pussannut?
- Hmm, jos haluaa vain muuten rakastaa toista ilman niin paljoista kosketusta niin miksei ? Mutta jos se siis vaan siitä kiinni ettei oo kehdannut tai viellä kerennyt niin ei oo valmis todellakaan viellä mihinkään seurusteluun sen ihmisen kanssa.
Tapahtuisko tavalliselle ystäväsuhteelle luultavasti mitään, jos joku tyttökaveris kertois nyt tykkäävänsä susta? - Aika vaikee kysymys. Mulla ei oo mitään vihaa tai mitään ketään vastaa että mistä tykkää kuhan nyt ihminen ei ihan mistään eläimistä se olisi jo sairasta. Mutta ystävä tykkäisi musta sillee ? hmm.. Saattais aluks olla vähä että kattois vähä sen tekemisii, eikä niin ehkä viihtyis siin seurassa mutta uskoisin että se ois ihan suht ok. Kuhan se ymmärtää että ite tykkään pojista eikä oleta mitään.
Ootko usein velkaa ihmisille? Jos oot joskus ollut, niin maksatko aina mahdollisimman nopeasti takaisin?
- Maksan niin nopeasti kun vain voin. Harvoin itse olen velkaa, usein mulle ollaan velkaa. Nykyään siksi harvemmin lainaan kellekkään edes pikkurajoja vaan mielellään joskus tarjoon kun se menee usein muuten turhan vaikeeksi.
Pystyisitkö seurustella tummaihoisen kanssa?
- Mitä välii vaikka seurustelu kumppani oisi vihree :D
Silloin, kun Toni kuoli, kävikö sinulla ikinä mielessä että tekisit itsemurhan?
(ymmärrän jos et vastaa tähän)- Onneksi vain mietin.
Mihin kouluun haet ?
- Lähihoitaja, mutten tiiä viellä minneppäin Suomee.
Mikä susta tulee isona?
- Joku ketä työkseen auttaa ihmisiä ja omistaan ihanan perheen. Se ois sellane haave suuri mutta teen noitten eteen kaikkeni :)
Millä meikillä kavennat tuota sun nenää?
- Anteeks mitä :'D Ainoo mitä mä mun nenän lähellekkään tungen on perus meikkivoide ja puuteri :'D
Mistä ostat sun irtoripset?
- Käytän ehkä kaks kertaa vuodes tekoripsii ?
Entä vaatteet?
- Vähän kaikkialta :D
Kui paljo rahaa sait rippilahjaks?
- Ja minä kerron kuinka rahatilanteeni on ? Se ei kuulu musta nettiin ! Kuka näitä ihme kysymyäksiä oikeen kysyy :D
Paljon painat?
- Liikaa
ONKS KIVAA OLLA SÄ ??!!
- No kukas muukaa olisin :) Ihan mielelläni olen Nelli enkä yhtään ketään muu.
äbäl o billu? poltteletko? ikä? mitähä vittua? miks mä kyselen sult kysymyksii? ja miks sä haluut et ihmiset kysyy kysymyksii ? onko vähä tylsää ? mikäkoko?
- Aa ? Joo on mulla pillu. En polttele jos tarkoitat pilveä. Ikä 15v, enhä halua tietää vituista sen enempää nii en tiiä itekkää että mitä vittua. :DDD
Kui oot jaksellu tonin kuolema jälkee, mikse kuoli? 
Pakkoha tässä on ollu jaksaa jotenkin. No siis miljoonannen kerran nukkui pois. Kukaan ei tiedä miksi eikä vielläkään oo selvillä.
Mis opiskelet nykyää?
- Ylä-asteella missä sä ? Ehkä ärsyttävin kysymys ikinä. Ihan hyvin ku hyvät kaveritkaa ei aina muista et oon viel ylä-asteel nii kysyy miten on opiskelu alkanu tai et mihi alalle menit.. ÄÄÄH, en jaksa olla tuolla jannulassa enäää...
Mitä mieltä oot lohjasta/lohjalaisist ihmisist?
- Joskus tympii, joskus vitu jees, joskus emmääätiiä.
Mitä mieltä oot justin bieberist tai robinist ?
- Sellasia teinitähtiä, mitäs muuta jotkut tykkää jotkut ei ite en pahemmin :D
Paljonko sulla menee suunnillee rahaa kun meet shoppailee, alle 100 vai yli?
- Suunnillee just joku 100 €
Mistä sinnuu on kiusattu/kiusataa? 
- Ala-asteella kun aloitin meikkaamisen ennen luokkalaisiani ja kaikki kaverini oli vanhempi eikä suunnilleen ikinä ollut omaikäisteni kanssa.
Monetko kengät omistat? entä laukut?
- En oo laskenu enkä laske :D
Käytätkö merkkivaatteita? 
 - Joskus, mutta harvoin. Mielummin ostan vaikka hupparin 20 eurolla kun että maksan merkin takia 100 euroa lisää.
Onko sulla semmosta ihmistä kaveripiirissä, joka matkii sua kaikessa?  
 - On niitä joskus ollu tällä hetkellä ei onneksi. Joskus se on ihan kivaaki et joku matkii jossain pikkujutussa. Siitä ainakin tietää etten voi olla iha ärsyttävä jos joku mun juttu kelpaa jollekkin muullekki :D
Milloin käyt arkena nukkumaan? 
- Pyrin mennä aina mahdollisimman aikaisin mutta se ei ikinä oikee satu onnistumaan :D Suunnilleen joskus 12-1 aikaa
kiinnostaako vaihto-oppilas vuosi?
 - Kiinnostaisi ! Mutta kielitaidot on este..
lukio vs. amis? 
 - Ehdoton amis
Mitä lävistyksii sul on?
- Korvissa ja huulissa ei muualla 
onko kesäloma liian lyhyt?
 - Oli ehdottomasti :D
mitä yleensä teet kavereittes kanssa?
 - Hengailen hetän outoo läppää pidän hauskaa ? :D
vietätkö paljon aikaa koneella? 
 - iltaisin jos olen kotona. En oikeestaan muuten ?
raha, rakkaus vai pojat? 
 - Rakkaus !
lempparieläin? 
 - Kissa koira gerbiilit hamsterit kaikki söpökät <3
lempiruoka? 
- Ei oo sellasta kunnon lempiruokaa, tai emt pastat on hyviä !
tulevaisuuden suunnitelmat tiedossa? (tyyliin missä asut, työ, opiskelut yms) 
- Asumisesta en oo varma mut luutavasti jossain rivitalossa miehen ja kahden lapseni kanssa. Sitten olisin psykologina töissä tai jossain nuorten neuvonnassa. Kaveri suhteeni olisi hyvissä kunnoissa ja tuntisin viellä ainakin joitain ystäviä mitä nyttenkin. 
lempikesäherkku? 
- Varmaa just se suklaa mistä toi seuraava kysymys onkin
tumma- , vaalea- vai maitosuklaa vai ei ollenkaan? 
- normi fazerin suklaa <3
voiks tehä joskus jonku video postauksen ? ja onks blogin kirjottamine ollu kivaa ?
- Joskus aikanaan :D ja kirjattaminen on kivaa miksi muuten pitäisin blogia :)
pystyisiks elää ilman ystävii ja kavereit ?
- En, en päivääkään.
kumman valitset mielummin poikaystävä vai hyvät ystävät ?
 - Ei, ei, ei molemmat !
onko sulla ollut tonia ihanempaa poikaystävää koskaa ? 
- Ihan oikeesti, ei todellakaan ollu. Enkä usko että ikinä tulee olemaan, mutta kuka tietää ? Toivottavasti sellainen olisi vaikka olisikin aika vaikee löytää.
MIKS OOT NOIN KAUNIS ?
- Vaikee sanoo ku en pidä itteäni kauniina.
Jos pelkällä katseella voisi tappaa, monta ihmistä kuolisi?
- Jos vahingot lasketaan nii varmaa kaikki :'D Mutta muuten emmä haluu et ketää kuolis vaikka on ihmisiä keide olomassa olo ei tee mulle ku harmia. Mutta on silläki ihmisii ketä siitä välittää, ja se ois niille kauheeta enkä haluais sitä niille. Enkä kyllä muutenkaa haluis että ketää kaulee ennenkun on se oikee aika sillo ku ollaa jotai 90vuotiaita.
es vai möfö?? t:tommi vihdstä 
- Mitä eroa niissä on ?
tykkäätkö pojista ?
- Juu tykkään :D
3 hyvää puolta ittestäs?
- Sosiaallinen, iloinen, luotettava
3 huonoa puolta ittestäs?
- Joskus liian herkkä, ärsyttä varmaan joskus :D, ruma
3 asiaa mitä haluisit muutta ittessäs?
- Vähän pidempi ja laihempi, tota herkkyyttä pienemmälle :D
ootko ihastunu?
- Juu oon.
haluaisitko muuttaa isona ulkomaille?
- En osaa ku puhua suomea ja sillä en kauheest pärjää. Mutta haluisin
Mistä sait alunperin idean kirjoittaa blogia?
- En itseasiassa muista ? :o
Kuinka monta lukijaa oletit saavasi?
- Suunnilleen joku 30 :D


Nyt on sitte vastattu...SAIRASTA, mullameni tähä noin 2 tuntii aikaa :D No nyt tää on ainaki sitte tehty !

3 kommenttia :

 1. Anonyymi6/9/12 05:14

  Jos sä haluut psykologiks nii pitää olla lukiopaperit ....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opo viimeks eile sano ettei tarvii. Luuletko etten oo ottanu selvää asioista ?

   Poista
 2. Anonyymi8/9/12 07:16

  Jos vaihtarivuosi kiinnostaa nii valitse semmonen järjestö joka ei vaadi kovin hyvää kielitaitoo :) kieltähän sinne loppujen lopuks mennää opiskelee. Ja mun isäntäperhe sano että niiden aikasemmat vaihtarit ei alussa osannu sanoo juuri mitää, mut pari viikkoo nii ne oli iha ok.:) (vaihtarivuosi onnistuu myös nykyää muualtaki ku lukiosta)

  VastaaPoista