Translate

keskiviikko 5. syyskuuta 2012

125 - Tunnetilan vaihtelu ei oo mulle uusi asia

En tiedä, joskus on päivä että vaan itkee ilman syytä. Esimerkiksi tänään, yhtäkkiä vaan koulussa alko ärsyttämään enemmän kun laki sallii. Ideana oli mennä terkalle valittamaan että mulla oli huono olla. Olin poistumassa ja aloin itkemään kun sain vain päänsärkylääkkeen. Sen jälkeen terkka vast tajus miks mulla on paha olla. Sovittii et oon sen yhen tunnin loppuu ja katotaan sitte että mikä on fiilis. No huomasin ettei se itku enää lopu ja jos se oli loppumassa opettaja kysele voitko nyt kertoa mikä on ja itku alkoi uudestaan. Ihan varmasti en tiedä syytä miks ahdisti,ärsytti ja itketti niin paljon, periaatteessa taas kyllä.


No mä sitten lähin koulusta menin keskustaan kavereitteni kanssa. Olo helpotti huomattavasti, kun tajusin että on ihmisiä joita oikeesti kiinnostaa mitä mulle kuuluu tai et miks mä itken. Onhan mulla koulussaki pari sellasta mut emt koulussa pahemmin tunnen ketään juttelen niitten kaa vaan koulussa mutta niillä on sillonkin ne omat jutut ku o vapaa-ajallaki keskenää. Siinä tulee helposti ulkopuolinen ja ahdistunut olo, vaikka tiedän että seurani ei heitä ollenkaan haittaa. Mutta niin... Kyllä varmaan ainakin jotkut teistä ymmärtää ?

Päivä loppupeleissä kului ihan hyvin :) Vaikka alkoi miten alkoi.. Ehkä huomenna on sitten parempi koulupäivä, ehkä ei mutta toivotaan parasta ! En tajuukkaa miten ystävät saa mut iloseks ! En jaksa enää millää oottaa et pääsen tuolta anttilan koulusta pois, enää alle vuosi ! Ja sitten opiskelemaan lähihoitaja alaa unelmaani <3 Noi miljoonan seteliy saatii yhiltä tutuilta uskovaisilta :D Nyt voi leijuu että on milli taskus ! Sit tuli käyttyn h&m.ssäkin löysin paljo kaikkii kivoi alusvaatteita.


Yhtäkkiä vaan kun oltiin Rinan kanssa juttelemassa ulkona, ja katoin noita rappusia ja taivasta tuli mielee että kuinka ihanaa olisi jos olisi rappuset taivaaseen. Siellä saisi käydä katsomassa menehtyneitä läheisiä, ja kaikki olisi siellä heillä hyvin. Kuinka helppoa kaikki olisikaan, kaksi ulottuvuutta matkan päässä.

4 kommenttia :

 1. Anonyymi5/9/12 10:36

  siis oonks vaa vitun bimbo vai onks noi millit feikkei? : D

  VastaaPoista
 2. katoin noita rappusia ja taivasta tuli mielee että kuinka ihanaa olisi jos olisi rappuset taivaaseen. Siellä saisi käydä katsomassa menehtyneitä läheisiä, ja kaikki olisi siellä heillä hyvin. Kuinka helppoa kaikki olisikaan, kaksi ulottuvuutta matkan päässä. < Ihanasti kirjotettu Nelli! =)

  VastaaPoista
 3. et tiiäkkää mite usein mulla tulee tollasia kohtauksia!! :D just tollee et ahistaa vaa joku mut ei oikei tiiä mikä ja sit se purkautuu vaa itkuna...

  ♥:justafewmoresteps.blogspot.fi

  VastaaPoista