Translate

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

126 - Uutta tekstiä

Äh, mikä mulla on tuntuu etten iltasin enää jaksa kirjottaa ees blogia ? Nytkin melkeen pakotin itteni kirjottamaan pitkäst aikaa jotai tänne. En tiiä nyt oikee.. Tää tunne mua kokoaja ahdistaa enemmän ja enemmän olla yksin. Tuntuu kun kukaan ei pystyis täyttää tätä tunnetta. Ihastun joo kyllä mutta aina löytyy joku syy miksi se ei toimi, ja hajoan kerta kerralta uudelleen. Tuntuu kuin täällä ei olisi ketään ketä kuuluisi mulle vain mulle. Ahdistaa nähdä kuinka onnellellisia kavereitani ovat hyvässä pari suhteessa. Miksi minun kohtalle piti tapahtua näin ? Miksi musta tuntuu etten tuu koskaa löytämään sitä oikeeta jota en jaksa enää odottaa.. Okei voin myöntää en osaa ollenkaan olla yksin. Nytkin olen selitellyt tähän postaukseen kaikkea mitä päässäni jatkuvasti pyörii. Ois kiva vaihtaa maisemaa ja alottaa puhtaalta pöydältä rakentaa elämää jossai muualla kun täällä Lohjalla. En enää jaksa näitä samoja pörteitä.. Kattoo jos sitä ens vuode opiskelu paikka olisi jossai ihan muualla.

Tässä vähän kuvia ja kertomuksia mitä täällä päin on tapahtunut. Ei oikeestaan mitää sen ihmeellisempää kerron vaan vähän helsingin reissusta ostoskista ja viikonlopusta. 
Viime viikon sunnuntaina tuli käytyyn helsingissä Tiian kanssa käytiin leffassa ja osteltiin vähän kaikkea. En oikee jaksa sen pidempiä siitä teille kirjotella.

ihan huono leffa :D

Sitten tuli perjantaina käytyyn tuolla lukio bileissä.  Ei siellä mitään sen ihmeempää kivaa oli :) Sillasta. Nyt oon vaa kaks päivää ollu himassa... tai no eile tuli käytyy abcllä aattelin koko päivä etten mee mihinkää. No en tietänkää ollu meikannu tai laittanu mitää. Kukaa tuttu ei meinannu tunnistaa mua missää :D No joo näin tällä kertaa. Kattoo jos mulla tulis ens viikol teille jotai parempaa kerrottavaa

7 kommenttia :

 1. ei hitto nelli XDDD toi vika kuva ku mun piti ottaa meist 'yhteiskuva' .... :D

  VastaaPoista
 2. hei laita meikitön kuva!:) ja tosi kiva että kirjottelet, oot tosi kaunis!:)

  VastaaPoista
 3. kuinka usein ajattelet nykyisin tonaa?(:

  VastaaPoista
 4. voi mussu, kyl kaikki alkaa menee viel jossai kohtaa parempaan päiiin. Ysi luokka menee nopeaa, pian pääset hakee johki muualle kouluu. i love uu <3

  VastaaPoista
 5. Tykkäään lukee sun blogii ja sillain, mut suosittelen et jos ei oikeesti jaksa kirjottaa mitään, pidä taukoo ja jatka sit kun hyvältä tuntuu =) Tuskin sekään on kivaa et suurin piirtein pakolla kirjotat ... :/ Mä luen sun postauksii vaikka kerran vuodessa, mut kunha sul on hyvä olla =)

  VastaaPoista
 6. Oooiii ihana Nelli, sä oot niin kaunistunu. Ois kiva joskus tutustuu paremmin, ja oikeest mä olisin hyvä mies sulle, oon jo kuitenki 16-vuotias. Mut aina ihailen sua Lohjalla. Joo käyn siis Lohjalla pelkästään sun takia..!

  ps. Alaks?

  Kunnioittaen,

  Markus

  VastaaPoista