Translate

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

127 - Pientä päivittelyä :)

Nyt mä päätin pitkästä aikaa oikeesti kertoo mitä mulle kuuluu, mitä mulle on tässä tapatunu ja mitkä asiat mietityttää. Saa nähä mitä tästä postauksesta tulee ku pitkää aikaa kirjotallu yhtää mitää ! En runoja tai mitää. Sen siaan oon pitkäst aikaa alkanu piirtää. Ei se mitenkää hyvin suju, mutta saa joskus huonoina päivinä/hetkinä ajatukset hetkeksi muualle.


On päiviä jollon elämä ei tunnu miltää, päiviä jolloin on kaikki on paremmin kun mikään. Niinhän vissiin kyllä melkeen jokaisella meillä. Joskus vain tuntuu että niitä huonoja päiviä on ihan liikaa.. 
Mutta joo tässä on tullu vähä mietittyä että ketä on oikea ystävä ja ketä ei. Tajusin aika paljon kaikkea, ja päädyin lopputulokseen että miten ne jotkut kehtaa ! Okei, teen mäkin virheitä kavereitani kohtaan, kysymys kuuluu kukapa ei ? Mutta se yleensä menee niin että jos joku käyttäytyy mun mielestä ärsyttävästi nii huomautan siitä. Koska ei kaikki välttämättä ite huomaa sitä jos se on jäänyt huonoksi tavaksi jostain tai huomaamatta vaan alkanut tehdä asioita mitä ei itse ajattele sen enempää. Nii se just et jos vaikka sillä kaverilla menee huonosti eikä nyt tee mitään hyviä asioita mistä just vaikka sä et tykkää. Autat sä sitä vai sanot sä sille vaa ettet haluu olla sen kaveri ? Mun mielestä (jokanen saa olla kyllä niin erimieltä kun vaa haluu) mutta se että jos joku on huomaamattaa ärsyttävä tai tekee jotai sellasta mitä ei ennen. Siihen kannattaa mun mielest puuttuu ja kertoo koska ei me ihmiset vaa huomata (ainakaan yleensä) jos joku jää tavaks eikä siitä kukaan huomauta. En tiiä nyt vaa ärsyttää pari ihmistä nii suunnattomast että voisin selittää tästäki asiasta ummet lammet. 

"hei mä meen fb ja kerron kaikille SIELLÄ ON LUNTA"
Voisin kyllä kertoo vähä tapahtumia mitä tulee mielee, mitä tässä lähiaikoina on tapahtunu. Ei niinkää lähiaikoina mutta kävin ottamassa kielikorunki tässä välissä ku en oo postaillu.  Tossa ajassa ollu varmaa miljoona kertaa helsingissäki. Nähny paljon kavereita sellasiiki joita en oo nähny aikoihin. Viettäny iki muistosii viikonloppui kavereitte kaa.Itkeny, raivonnu, huutanu, murtunu, ollu ihastunu. Mutta ennen kaikke ollut onnellinen, nauranut, hymyillyt ja nauttinut rakkaasta ja ihanasta elämästäni.

Nyt on sunnuntai ja huomenna on koulu päivä. Tänä viikonloppu meni nopeasti ja mitään ihmeellistä tekemättä :D Jos sitä nyt potkasis itteänsä perseelle ja lähtis lenkille ellei tuolla oo viel liian pimeetä. Onneks viikon pääst turkkii nii on teille sit senki jälkee vähä enemmä kuvii ja kerrottavaa. Mutta näin tälläkertaaEi kommentteja :

Lähetä kommentti