Translate

maanantai 29. lokakuuta 2012

128 - purpur, sieltä tulee pakkanen.

 Eiks ookki söpöt lapaset ?! :D Sain noi siililapaset hienossa vaihtokaupassa kaverilta :) Tänää ollu jotenkin väsyneeen enegrinen olo. Tänää koulussa sain vihdoinkin jotain metallityö tunnilla aikaan. Aloin jatkamaan viime vuoden työtä katosta roikkuvaa kynttilän telinettä ! Siitä tulee varmasti hieno ;) Otan siitä sitten kuvia kunnes vaan saan sen valmiiksi, siis jos saan sen valmiiksi :D

 Sit tälläset tuli tilattua ! Ehkä ihanimmat talvikengät mitä oon tässä mistään löytäny. Ihanan pitkät varret ja varmasti lämpimät ! Nyt on sitte noi lapaset ja uudet kengät tulossa tähän talveen ! Takki löytyykin jo onneks kaapista. Siellä on oikeesti alkanu tulee ihan sika kylmä :o Onneks tänää ei tuullu paljoo nii ei tuntenu nii pahasti noita miinus asteita niskassa :) Tulis sitä luntakin nyt sit viellä sillee että rinteeseen asti pääsis. Tänää oli kyl vaihteeks piristävä viikon alotus. Ei oo oikee mikää ees ketuttanu mieltä mikään. :) Positiivista & iloista viikkoa kaikille !

 
 

Näin tähän päivään !

2 kommenttia :

 1. kai sä tiiät, että ku tossa joka pitää noit mustii pitkävartisii, nii on _pitkä_ ihminen jolla on pitkät sääret. pointti täs oli, että ei välttämättä näytä sulla hyvältä, ku oot silti joku 155 ja noi kengät on sulla varmaan reilusti yli reiden.
  mut silti siistit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Siis kai sä tiiät etten oo ihan tyhmä ? Oon 160 ellen vähä päällekki ja niitä varsia voi lattaa ryppyyn alemmas EI SIIS MILLÄÄ PAHALLA"

   Poista