Translate

keskiviikko 31. lokakuuta 2012

129 - Terveppä tervee !

 Heisulii, tää viikko on menny kyl yllättävän pirteesti ! Nyt on jo keskiviikko, huomenna torstai. Sit onki jo perjantai ! Sit viikonloppu menee nopeesti ja on MAANANTAI ! Pitäis varmaa lopettaa tää turkin matkan hehkuttaminen mutta oon vaa nii innoissani että pääsen täältä kylmästä. Muutenkaa ollu sori pitkään, pitkään, pitkään aikaan ollut missään ulkomailla, (jos viroa ja ruotsia ei lasketa :D) nii viimeks brasiliassa 6 - 7 vuotiaana. Hitto ku tää kirjottaminen ei oikee luista ku sivusilmällä yritän tässä salkkareita katella. 
Tänää saatii koulusta äikän kokeet takasin. Mäku luulin että se meni hyvin nii ti ti ti ti diii... 5 nooin ! Sit oli fysiikan koekki äh ihan pepusta tälläne. Noo, sentää tullu jotai ihan hyvii arvosanoi. En oo ikinä ollukkaa mikää paras koulussa vaikka onhan siinä tiettyjä syitäkin. Ärsyttää ihmiset jotka saa kymppejä ilman et ees tekee sen eteen ihmeempii, ja sitkun mä sellane jolla on viel oppimis vaikeksii, lukihäiriö ja muita vaikeuksii tossa koulussa vaikka joskus oikeesti pistäis kaikkensa yrittäis kunnol panostaa nii tulee 7 jos sitäkää. Onneks matiikka ja taideaineet sentää sujuu :)
Onneks päivä alko iltaa kohten vaa paranee ja paranee :) Niiku näistä kuvista näkee me ollaa sekoja, ja seoilla ei voi olla muuta ku hauskaa !


Ainii, tänää on halloween ! Hyvää halloweenii kaikille !

3 kommenttia :

 1. moi nelli!:) ihana blogi ja lisää vaan kirjotteluu oot nii huikee!:) haluisin tietää noista sun pidennyksistä (siis jos oon oikein ymmärtäny että ne on pidennykset) niii että mistä sä oot ostanu ja paljon maksoit niistä jnejne?:) oisin tosi kiitollinen jos vastaisit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomisessa postauksessa luutavast vähä enemmän teksii ku keksin aiheenki jo :) Ellen uhoda sitä jo ennen huomista :D ! Mutta joo ennen mutsi osti kampaamoliikkestä ku sai niist alennuksii ku on kampaaja. Sit halusin pidemmät ku niil ei ollu ku 45cm nii tilasin http://www.rapunzelofsweden.fi/ :) Pitäis itekki varmaa tilaa kohta uudet :D

   Poista
  2. kaunis kiitos!:) ja noi on niiiin upeet, oon tosi kateellinen ku oot nii kaunis!

   Poista