Translate

maanantai 12. marraskuuta 2012

133 - Nyt sitä on tultu takasin tänne kylmään !


Eli viime yönä tuli lento Turkista Alanian kentältä takasin tänne Suomeen. Viikko meni ihan hyvin ! 
Maanantaina lento oli parituntia myöhässä mutta mitäs pienistä. Siinä aamu väsymyksessähän se meni. 
Illalla päästiin ekalle hotelli paikalle. En nyt yhtään muista missä se paikka oli :D Mutta aurinko paisto ihanasti se eka päivä. Äh oon nii väsyny ku oli tossa yöllä tosissaa se lento, ei kauheesti tullu nukuttuu. 
Hotellit oli ihania(oltiin neljässä eri hotellissa) matka oppaasta voi samaa sanoa. Kokoaja jonkun näkönen yritys päällä ja iha ihme rahastusta ne sen "nähtävyys paketit" Tuollakin on alhaalla kuvia noista ihme vanhoista kivistä, ja noista kalkki vuorista. Siis joo ei se, oli ne tosi hienoja ! Ainiin käytiin me nahkatakki myymälässä jossa meille tehtiin kunnon malli esitys. Sekä kulta- ja matto liikkeessä. (miettikää että käsin tehdyssä matossa voi mennä jopa 5vuotta ei ne tekiät saa siitä kun jonkun 1000€) Mutta 149€ SIITÄ ja iltapaloista per henkilö ? Iltapala maksaa tuol perus paikallis ravintoloissa kolmelta yhteensä 25-30€ ja siihen kuuluu juomat sun muut. Tossa iltapalassa ei kuulunu edes vesi, mukamas "20€ per henkilö päivältä" KYLLÄ.
Muutenkin noissa ihme nähtävyyksissä kesti koko päivän minkä minä ja moni muukin porukasta olisi halunnut viettää hotellilla uidessa ja lähikaupoilla shoppailessa sun muussa. Hyvin olisi riittänyt tunti per nähtävyys.
Alku viikosta oli aikamoista rallia kun ekassa hotellissa 2 yötä, tokassa ja kolmannessa 1 yö. Kauheat dösämatkat kaikkiin paikkoihin. Ei kerennyt kunnolla noihin paikkoihinkaan tutustumaan. Onneksi vikassa hotellissa oltiin 3yötä, ja sää oli mitä parhain ! Sanon kyllä että noi vikat päivät oli ehdottamasti parhaimmat :) Aamulla otettiin aurinkoa, käytiin päivällä hyvissä paikallisissa ravintoloissa ja tietysti ostoksilla.
Ostoksilla ainoa mikä oli huonoa että perus elintarvike kaupassakaan ei ollut hintoja, joka tarkotti että turisti lisän tekeminen oli kauppiaille helppoa.... ja sen kyllä sitten joistain tavaraoista lentokentällä huomasi kun hinnat oli esillä.
Mutta ei mulla varmaa muuta. Kysyttävää reissusta ? pistäkää kommentti boksiin, tai jos haluutte nähä viel kuvia ostoksista nii kyselkää en mä niitä turhaa jaksa kuvailla :D Ainiin ! Tänää tuli ne mun tilaamat kengätkin :) Niistä kuvia myöhemmin, mutta mä koitan kohta jo mennä nukkumaan ku huomenna tosissaa pitäis kouluun pötkiä !

9 kommenttia :

 1. rusketuitko ?:) laita enemmän kuvia itestäs sieltä !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu en ite vaa ottanu iha hirveesti itsestäni kuvii :D Sitku saan mutsi kamerast kuvat nii tottakai !

   Poista
  2. Ai sori unohdin vastaa toho rusketus juttuu. En oikeestaa iha pikkune raja mutta niin olematon että huh huh. Muutenkaan harvemmin muhun rusketus tartu :(

   Poista
 2. kuvaile niitä sun ostoksia ! :) tykkään lukee paljo sellasii postauksii mis esitellää ostoksii ja luulen et en oo ainut (-: sul on muuten tosi kiva blogi ja oot hirmu nätti !! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, menee vaa hetki ku osa vaatteista mutsilla ja osa faijalla :)

   Poista
 3. joo ostospostausta vaan!:)

  VastaaPoista
 4. Oliko tää sun eka kerta turkissa ? :) mitä tykkäät tost paikasta ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli :) ja oli tosi ihana paikka ! Vähän enemmän ois voinu viel vaa aurinko paistaa ;D

   Poista