Translate

torstai 15. marraskuuta 2012

136 - Onnellisuus on kaunista

Hiukset alkanu kasvaa ! Tässä materiaalii ilman pidennyksii ;)
 Nyt on taas päivä takana, ja samalla viikko ! Huomennaha on jo perjantai :D Ois huomenna se matikan koe pelottaa ihan sikana ku en tajuu tosta vielläkää lähes yhtää vaikka kuinka yrittäny tehä tehtävii ja lukee o.O Tänään oli kyllä rento koulupäivä ! Terveystietoo, opoo, sit sellane tunti et poliisi oli käymäs ja juttelemas meille jotai, matikan kertaus ja äikkä mis kirjotettii tarinaa vaa.
Huomenna se ois sitte keskustassa Rimppaliki lupasi tulla käymää <3 ja lauvantaina kaverin 18vuotis sunttäreille :) 
Tänään oli taas perus kapetus. Aivan poliisi kuulustelu mutta ei siitä mitää sen ihmeempii. Tuli hetken oltuu dixissä (buumissa) Lohjan nuoriso kahvilassa. En oikee tiiä mitä tästä päivästä kertoisin :D !

+++ tiesittekö kamelit et oon pitkäst aikaa oikeesti alkanu olee jo ilosempi. Tuntuu et elämä alaa pikkuhiljaa rullaamaan vähän parempaan päin ! Vaikka mikään ei tässä viikkojen aikana ole muuttunutkaan, mun kaverit on aina ollu parhaita ! Tähän päivään asti se kaikki tuki, ilman sitä en olisi tässä <3!!!!!!!!!!!!!!

4 kommenttia :

 1. ihanan iloinen postaus<3 :) ja niinhä se on et hymy kaunistaa!

  VastaaPoista
 2. ihanaa kuulla!:) en muute tiiä ookko sanonu tai jotain mutta onko sulla klipsi pidennykset?:-) ja onko ne jtn 60 cm vai meneekö ihan päin mettää:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on pidennykset ja on 60cm :D Mut nyt varmaa 40-50 ku menny nii huonoks :'D onneks joululahjaks uudet

   Poista