Translate

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

138 - diipa daapa duu


Moii ! En kestänytkään taukoa pitkään :'P En tiedä onko se teille hyvä, huono vai hyvinhuono juttu. Joka tapauksessa täällä ollaan taas. En tiiä mikä siinä on että en vain osaa olla avautumatta asiaoistani varsinkaan kun tätä blogia olen jo kunninkin näinikin kauvan kirjottanut.
Viikonloppu juoksi taas huimaa vauhtia ja kivaa oli. Tossa on vähän kuvia viime viikosta. (en kattonu nii tarkkaa päivämäärii millo on otettu nii saattaa olla seassa iha jotai vanhoiki :D) Mutta perjantaina oli joulukauden avajaiset Lohjalla. Siellä oli jotain ihme höpötyksiä jota en kuullut mutta myös noi ilotulitukset. Kaveri porukalla mentii sitten tosta viettämään Ruohikselle iltaa. huh huh oli kivaa :'D Tuli kuunneltuun vaikka mitä iki vanhoja biisejä joita ei moneen vuoteen ollut kuullut ! 
Eilen heräilin pitkään ja vain datailin illalla menin keskustaan olin vähän kaikkien kaa. Sitten Melissa tuli meille yöksi oltii hetki meillä ja mentii siitä viellä joksikin aikaa Mikan ja sen veljen kaa ajelemaan. Ei ihmeempiä kun aika kului oltiin kahdentoista aikoihin meillä ja alettiin katsomaan leffaa, kera sipsukoiden ja dipin. 
Tänään en tiiä oon varmaa vaan himassa ja löhöön tylsyyttä :D Joskus ehkä tekee ihan hyvää vaa olla paikoillaan kuunnella musiikkia, katsoa teeveetä, datailla ja makoilla vaan. 
Ainiin muistin just ku katoin noita kuvia että tuli viime viikolla värjättyy toi järkyttävä juurikasvu pois :D Kuva tossa alhaalla on siis otettu äitini kampaamosta :P Huomasi taas että olen allerginen hiusväreille ku niska täynnä ihottumaa. Onneksi sekin jo melkeen poissa :)
++Mutta ajattelin tehä tälle blogin ulkonäölle jotain että itellä ois innostusta taas kirjoitella enemmän ja teilläkin ois vähän piristävämpää käydä näillä sivuilla ettei aina samat kaavat täällä. Neuvoja parantamiseen tai muokkaamiseen otetaan vastaan !
4 kommenttia :

 1. hyvä hyvä että palasit ja mistä toi eka kuva on otettu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohjan prisman katolta :) Ku kaveri asuu niis prisman asunnois

   Poista
 2. minkä kampaamon sun äiti omistaa ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ojamon sairaalan vieres ei sil kampaamol mun tietääkseni oo mitää erikoist nimee mut näin.

   Poista