Translate

maanantai 26. marraskuuta 2012

139 - Uutta ulkonäköö blogiin

 Eilen tuli siis operaatioks vähän parannella blogiani. Tarkoitus oli saada joka kohdasta vähän paremman. Illalla viellä iskä toi kokouksesta voileipä kakkuu. Tähä päivää asti oon rakastanu kaikkii voileipäkakkui, mutta sitten maistoin tota. Se oli jotain niin järkyttävää :D 
Tänään ei ole oikeestaa mitään erikoista papahtunut, vai onko ? 
No ollut aika laginen päivä kun olen kokoajan ollut vain ajatuksissani ja miettinyt elämääni. Mitä tekisin että hymyilisin enemmän (pakko tähän lisätä sana SISÄLTÄ PÄIN), kun tuntuu ettei se hymy ole aito mitä päivisin kavereilleni näytän. Koska olen ihan toista ajatuksissani ja yksin ollessa.  Vähän huono tapa jäänyt että kun ikettää lukitsen itseni silloin kun olen todella surullinen, käperryn vain suruun enkä suostu kertomaan mikä minulla on tai sanon että "kaikki on ok" Vaikka todellisuudessa tiedän haluavani tukea/apua toiselta, mutta toinen minäni haluaa olla ottamatta apua. En tiedä olenko sitten ottanut liikaa apua kavereiltani vastaan etten kehtaa enää pyytää? Vai se että luottamus on mennyt niin pahasti, ja niin monta kertaa ? En tosiaan tiedä..

pientä runoilua

6 kommenttia :

 1. Itte oon viimeset neljä kuukautta kieriskellyt omissa suruissa ja liikaa turvautunut ystäviin etten enään apua kehtaa pyytää. Vielä kun toisten ongelmat tuntuvat pahemilta kuin nii pelottaa että muut pitävät mua säälittävänä. Voimia Nelli ja pysy vahvana! :) (Sori etten uskalla nimellä tulla kommentoimaan)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa siltä että tiiän sut ku sanoit ettet uskalla nimellä tulla sanomaan ?
   En tiedä olenko oikeassa vai väärässä mutta minulle saa tulla aina jutellemaan vaikka olisitkin joku ihan random niin mitä sitten :) Mielelläni kuuntelen maailman tappiin asti itse toisten huolia. Vaikea antaa mitää neuvoja vaikka haluisin kun itse kumminkin viellä samassa tilanteessa

   Poista
 2. olet todella kaunis, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin :) hurjan paljon tsemppiä sulle, mä niin arvostan sun tapaa kirjottaa avoimesti ja rehellisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ! Ihana saada pitkästä aikaa kommenttia ja viellä näin piristävää sellasta<3

   Poista