Translate

tiistai 27. marraskuuta 2012

140 - kirjoitus ripuli ? Olisipa koulutöissäkin

 Ompas nyt paljon kuvia minusta :D En osannut oikee äskö päättää minkä lisään nii miksipä ei sitte kaikki ? Tänää tajusin että mulla on paljon koulujuttuja mitä pitäis tehä. Mutta entäs jos se energia mitä niitä tekisin menee kouluun ? Tai ei kouluun vaan sen oppilaisiin. Olen NIIN kyllästynyt siihen että joudun päivästä toiseen hengailemaan siellä ihmisten kanssa joista en todellakaan välitä. Ei siis millään tasolla kiinnosta niitten jutut tai mikään. (Älkää ottako henkikökohtasesti) Sillä onhan siellä sitten niitä joitai päivän säteitäkin mutta turhan harvassa sekin säteily. Aaaahh.... Sitten pitäis viellä stressaa itsenäisyys päivä juhlista sun muista. Turhauttavaa noo enää puol vuotta PUOL VITUN VUOTTA nii en katokkaa sitä kouluu päi enää :D
Tässä eilen ja tänää en tiiä mitä mua on riivannu oon viihtyny himassa ? Tosin suurin syy tänää oli varmaa just ku korkopalat oli kulunu ja puhelimen akku vaihteeksi reistaili anteeksi huonoa manontaa mutta älkää ostako nokia ihanaa lumiaa. Akku kestää päivän jos sitäkään, netti lagaa aina pahiten kun sitä oikesti tarvitset ja se osaa ärsyttää sua tahallaa vaikka onkin vain puhelin.
Mutta olin hetken tosin keskustassa, sitten jouduin tosissaa suutarille viemää noin mun JO n. 3vk vanhat kegät :D Naurettavaa kuinka hyvin noin korkkarit sun muut kenkulit nykyää kestää. Perus tennareist en valita vaikka just lähti puoliks pohja mun converseistaki. Enkö osaa kävellä vai onko niissä kengissä oikeesti noin paljon vikaa. Olen tosin huomannut etten todellakaan oo ainoo jolla on tää sama ongelma.
Mutta en höpöttele enää sen enempää kun että eile iskä oli ostanu mulle kalenterin. Kerkesin jo hetken pelkäämää etten saa tänä vuo :( MUTTA SAIN :3 ! Nyt oon onnellinen lapsi.


8 kommenttia :

 1. mullapa onki hello kitty kalenteri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :( Emmi oon NIIIN kateellinen ! Onneks saan varmaa viel mummilt ja vaarilt kalenteri ja mustilta :P

   Poista
 2. Mikä lumia sulla on?

  VastaaPoista
 3. Jos sul on klipsi pidennykset, niin kauan sulla kestää aamulla laittaa ne? :D Oon miettiny pidennyksien ostoa, mut en oo mikään aamuihminen niin mietin meneeks siinä kauan et ne saa hyvin :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on. No mulla on ollu ne jo aika kauva mutta siis viis minuuttii riittää hyvin pelkkii niihi

   Poista
 4. oot hirmu nätti ja vaikutat tosi kivalta, mitä sä nyt tääl blogis kirjottelet ! koulus sä kyl katot mua aina hirveen ilkeesti ja arvostelevasti, et en tiiä johtuukse mun iästä, ulkonäöstä vai siitä ku must puhutaa paskaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miks must tuntuu et kaikki 7-8 pelkää mua. Sori et oo kohdistanut kehenkää koulussamme mitään pahaa :'D

   Poista