Translate

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

141 - Tuli hämmennettyy tänään !

Näänääänää, miken minä ymmärrää ?  Olenko joittenkin pikkusten mielestä oikeesti pelottava ? Huomannu että blogii ja formspringii on tullu valitusta kuinka vihaisesti katon koulussa sun muuta ?! Anteeksi jos minua ei koulussa hymyilytä niin silloin ei hymyilytä. Ei se mitää voin mä alkaa liikkuu siel koulussa tekovirneellä mutta sithä mua vasta pelättäiski :D Että turha sanoo että teille mä sitä vihasta ryttynaamaamaani näytän koska tosiassa en.
Mutta siis joo taas tosta koulusta tähän päivään. Otin tänää ekaa kertaa Suomessa noi Turkist ostetut edhardin "aidot" :D kengät. Sitten tuli liikunta tunnilla kyllä yllätettyy itteni ! Siis mitä oon haba ;) Siis jalkaprässillä kokeilin mitä saan nii painot loppu keske :o 175kg ihan hyvin pari kertaa en laskenu monta ku olin nii fiilareis. Mutta siis häää !! Pitää kyl joku päivä mennä salil missä on enemmä painoi jalkaprässis nii pääsee kokeilee todellista ennätystä sitten. Ei mulla turhaa paksut jalat oo ;D
 Mut liikka tunni jälkee mentii Jenna ja Henken kaa ajelemaa. Käytiin Nummelassa sun muuta illalla kävin viellä moikkailemassa Heidii ja Niinaa prismalle :) Nyt sitä tekemään taas vähä eteenpäi noita koulutöitä :) moikkeliiis !

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti