Translate

torstai 29. marraskuuta 2012

142 - kohta alkaa jo joulukuu !

 Iltaa, iskä tuli just vähä aikaa sitte vanhalta ala-asteeltani :D Toi tuliaisiksi joulutorttuja <3 Teitä varmaan ihmetyttää miksi ihmeessä se oli siellä. No mun isi oli joulupukkina pikkusten myyjäisissä :) Oli varmaa hauskaa :D Mutta äskön tuli tehtyy sivullenen tota diabetes esitelmää eteenpäin hyvä minä ! Tänää tuli vaihteeks vaa jillailtuu kavereittenkanssa. Ainii koulussa tehtii harjottelu opiskelupaikka hakemukset, ja tajusin että olen tosissaan laittanut valinnut Lahden lähihoitaja alan tokaksi vaihtoehdoksi. Eli jos en pääse Lohjalle opiskelee nii heido ja Lahti kutsuu. Kolmas vaihtoehto oli kanneljärve opisto nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja koulutuksee. No voi olla että jos en pääse jompaa kumpaa kahtee ekoita meen suoraa vaa ammati startille. Naa, en tiedä olen vain nii varma että haluan lähihoitajalle eikä sitä estä mikään, ja jos estää nii mikää muu ala ei jaksa kiinnostaa.
ääääh, en jaksa oottaa huomista :) Nään pitkäst aikaa Emmii ja Rimppelii keksitään varmaa jotain huiman, siistin, mageeta ;)

Tuossa on muute kuvia mun lompakoska jonka ostin sillo Turkista. Oli pakko lisää toi tuli kuva todistaaksee että on siellä Turkissa jotain aitoakin nimittäin nahka. Olen niin rakastunut tuohon <3

Meijän kotiin on eksynyt murmeli.

4 kommenttia :

 1. tuut lahtee ni oot lähempän minuu <3 <3 ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa en tiiä miksi Lahti on paikkana kiehtonu jo pari vuotta .D

   Poista
 2. ihana toi lompakko ! muistatko yhtää paljo maksoit tosta ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. just nyt en muista yhtää mutta en kyylä kauheesti

   Poista