Translate

torstai 6. joulukuuta 2012

146 - Hyvää itsenäisyyspäivää pulmuset !

 Huomenta vaan ja itsenäisyyspäivii sinne viel :) Itellä oli eile tosissaa sellane koulupäivä että opettajat oli järjestäny jotai ihme pajoja missä porukat kierteli. Se oli eri oppiaineista esim. musa = karaokepaja, fyke = tehtäväpaja ym. Sit oli juhlintaa ja ja juhla ruokauluki (ihme). Meijä koulu on yleensä nii spurku ettei saada koskaa mitää ns. ylimäärästä. Mut nyt ku koulu täytti 30vuotta nii oli niin hienoo suomennettuna = perus ruokaan lisätty italianperunoita ja vähä raejuustoa, ja jalkipalaks 2cm kertaa 2cm kakku pala ja mehu muki. Eikö kuulostakkin ylentävältä ? En pitänyt tota juhlapäivää sen ihmeellisempänä kun muitakaa juhlia. Onnekksi illalla omat juhlintani meni paljon paremmin : ) Aivan tänää lupasin edistyy tossa bilsan työssä :D Niiiiin laiska fiilis vois vaa koko päivä nukkuu ja dataa, mutta pakko.3 kommenttia :

 1. tiedoks vaa et jos ei jaksa tehä peruskoulus juttui ni älä saatana hae lähihoitajaks... iha helvetist koko aja jotai vitu isoi tehtävii ja lisää vaa pukkaa! + ammatillisen kasvun portfolioo pitää tehä koko sen 3 vuoden ajan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillon on ehkä enemmän kiinnostusta ku pääsen alalle jota todella haluun. Bilsa nyt ei muutankaa nappaa sit viel noit lisä tehtävii nii ei millää jaksais mutta kyllähän mä ne nyt teen vaikkei mieli tekiskää. Sitä ihmettelen ku noin vitu hyvi tiiät et ootko ite sillä allalla ? Kuulostat just siltä ettei sua se vois yhtää vahempää kiinnostaa :) Kyllä mä sori nyt vaan tiiän mitä oon tekemässä ja mihin alalle hakemassa

   Poista
 2. Joku Aijja

  VastaaPoista