Translate

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

150 - Ikävä on kova, voukun toi vuosipäivä ois tullu vastaan yhdessä

Eilen oli siis 15.12, eli siis tasan vuosi kun julkaisimme Tonin kanssa täydellisen suhteemme. Tuli käytyä haudalla muistelemassa niitä aikoja ja sitä onnen määrää <3 Harmi kun sua en enää täällä nää..

 Kun vain oisin voinut eilisen olla kanssasi,
enkä vain tuoda kynttilän haudallesi.
kaikki oli sillon paremmin silloin näin kaiken valoisammin,
oli mulla lohtua ja onnellinen syli oli kaikki mitä tarvitsin.
Yli siitä kaikesta en koskaan pääse,
mutta pakko on oppia elämään sen kanssa.
Tarvitsen siihen apua jota en yksin voi saada,
luo vierelleni joku tuo joku joka kanssa rakkauden jaada.
Se auttaisi minua jaksamaan,
ykin minua ei ole tänne luotu lusimaan.


Eilen illemmalla menin sitten Emmin kanssa hoitamaan sen tutun koiria. Voi että ne oli ihania :D Oli tosi ystävällisiä kunnes sillä toisella tuli jotain mua vastaa. Meinattii Emmin kaa että se oli varmaa se ku haisin iha kissalle tai jotai. Se koiruli alko vaa pelkää ja piileskelee mua. Meni Emmi kaa vessaanki ku pelkäs nii paljo :D Voi raasu, sit yhtäkkii se oli kumminki taas mun kaveri ja tuli tuhistee naama etee. Siitä sit joskus kahentoist aikaa mentii Emmille sielt hoitopaikasta, ja tilattii pizzat. Oli ihan jees ilta :) Tänää vaa vissii himassa ku se yks nimeltämainitsematon ei osaa vastaa phonee. Sit tajusin että kuinka hanurista että meille on viel ens vk la kouluu ! Kaikil alkaa loma perjantai ja lähtee sillo juhlii sitä. Mutta ei minä menin kiltisti viellä lauvantaina hakemaan jotai ihmeen todistustusta...5 kommenttia :

 1. Ette ees seurustellu tonin kaa kauaa...... hyvä jos ees 5kk .. :DDDDDDD ei tos ajas voi rakastaa, tai sit et vaan tiedä mitä rakkaus on. Perus lissut, seurustellaan kuukaus ja heti rakastetaan toista yli kaiken, vitut. Ja Toni ois ansainnut parempaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lissun ? :D Mikä tekee musta lissun ? :) & Kyllä tiesin että se on rakkautta 5kk seuruteltiin nii mistä sinä helvetin paska anonyymi tiiät et kauvan me säädettiin ? En tietänkää kellekkää toivo samaa mitä mulle kävi mutta tietäisitpä vaa joten haista paska senki elämän kokematon itseppäinen kaikki tietävä ;)

   Poista
  2. anonyyymi sul on selkeesti serious problems. suosittelen hankkimaan hoitoa ja keksiä jonkun keinon lievittää tota sun katkeruuttas :-)

   Poista