Translate

keskiviikko 26. joulukuuta 2012

156 - Se ois huomenna puhelin kaupoille !


Kolmas päivä kun ollaan noita joulusapuskoja vedetty. Mutta eiköhän se oo hyvä että nyt syö ittensä tympiintymis pisteesee, nii jaksaa oottaa taas ens vuode jouluun että saa laatikoita ja kinkkuu ! Tänää nukuin taas piiitkään.. Oon kunno nukkumatti ku voisin nukkua AINA, se on niiin ihanaa. 
Kakspäivää sit illalla nii Lumia 800 petti ja jätti mut. Yhtäkkiä vaa olin kattomas puhelinta ei käynnisty ? Voot... Nyt on sit kunnon matopeli puhelin huomiseen asti. Sitten tervetuloa kotiin iphone 4. Ite tossa eile yrittäny ottaa selvää että mitä eroa on iphone 4 ja 4s. Tajusin että onhan se 4s parempi mutta siinä on vain pikku parannuksia perus iphone neloseen verrattuna. Eikä mulla todellakaan ole varaa maksaa puhelimesta 200€ enemmän vaan sen takia että perässä on s-kirjain, parempi kamera ja vähän nopeempi ym. pieniä ylellisyyksiä. Veikkaan että tulen olemaan todella tyytyväinen ihan siihen iphone 4 !
Mutta tosiaan, tänään Tiia tuli tossa neljän jälkeen tuli meille. Täällä me vaan lagailtiin ja mietittiin että mitäs nyt pitäis tehdä. No käytiin tossa äskön lähi siwassa ostettii vähä juotavaa ja kurkkupastilleja sun muuta. Nyt varmaan vaan ollaan meillä ja mietitään mitä seuraavaksi :D Voi olla että joku leffa tulee katottua !

4 kommenttia :

 1. miks et vie tota puhelinta korjauksee :D? ku ei toi vika nii kauhee vakavalta kuullostanu nii kyl sen varmaa pystyis korjaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo takuu vissii voimassa ja se tulis iha sika kalliiks korjaa ! Mutta mutsi menee kysyy viel tost tulee sit vara puhelin jos sen saa viel korjattuu :) Ku toi oli aluks mutsin ppuhelin eikä mun sain sen siks ku se ei kunnol osannu käyttää sitä

   Poista
 2. Hei mulle kävi ihan sama homma! Ei tosin Lumiaan, mut kuitenki.
  Ihana toi paita! :)

  http://evalona.blogspot.fi/

  VastaaPoista