Translate

maanantai 28. tammikuuta 2013

165 - Elämän suuria iloja ja pieniä huolia.


Kuka keksi maanantait ? Siinäpä vasta kysymys. Mutta kuka on keksinyt tän joka maanantaisen vitutuksen ? Rakastamme arkean kun asioita lokeroidaan ja on jotain säännöllistä. Mutta samalla rakastamme vapautta, mikään ei ole hyvä. Mulla varsinkin joka maanantai tuntuu että viikonloppu ei tule ikinä. Perjantaina on fiilis kuinka nopeasti viikko onkaan takana. Tänää on tehty suuria päätöksiä, saatu monia raivokohtauksia ja vaikka on niitä raivareita ollu Bea sai iltani piristettyä. (kiitos Bea <3) Oon huomannu kuinka elämäni on hymyilemään enemmän minulle. Pitkästä aikaa olen ihastunut. Ihastunut niin että se on saanut pääni ihan sekasin :) Tässä todiste siitä: 

"Yritin ihastua varoen,
mutta sä vaan heti valloitit mun sydämmen,
ollut kuin siipirikossa oleva enkeli,
joka yksin eleli.
kun toinen osapuoli aikaisemmin taivaisiin lenteli,
 täällä pelossa palilelin.
 Kunnes tuli lämmin koskus sun,
 lohutti pois mun suuren sydän surun ♥
 Ennen kun kysyttiin mitä kuuluu vastasin vaa ok kun en halunnu tuottaa kellekkää pettymystä siitä että kuuluu vieläkin paskaa, 
kun oot vierellä kun ees kuulen susta niin oikea hymyny ja onnenni jaksaa kasvaa ♥
 Kiitos kaikesta hyvästä mitä oot mulle tuottanu,
 sinä oot mua todella hyvänä pitäny.
 Ootan sitä hetkee ku opin sua rakastaa,
 uskon meihin en usko et sun kanssas enää masennukseen ratkean ♥"

Tää on jotenki niin ihana tunne kun tällästä ei aikoihi ole ollu ! Jotai pientä ihastumista sillotällö mutta ei tällästä kunno juttua ja oikeaa ihastumista <3 :) Mutta palataan raivon aiheisiini. Tuli iha sellane olo että oonpa höpsö ku valitan samaa aikaa ku kerron kuinka hyvin mulla menee. Mutta en tajua. Yks ihmine joka oli joskus mulle todella läheinen, ei halua ollu  mun kaa missää tekemisissä eikä osaa sanoa edes syytä ? Olen kuulemma "itsesäälissä pyörivä paska jota kukaan ei kaipaa ja kaikki haluaa että kuolet" okei ? En usko että tämän poikapuolise henkilö päässä kaikki on ihan okei. Meinaan muistan vaikeimpia aikoja kun elelin. enkä aina ihan jaksanut Tonin kuoleman jälkeen. Saatoin sanoa että haluan vain kuolla, ja tuntu siltä ettei ollu mitää syytä elää. Niin hän joka sillo lohdutti ja yritti auttaa nyt sanoo että olisi tosi hyvä että kuolisit ? Ei toi muuten liikuttaisi mua ollenkaa mutta pitää noin henkilökohtasuuksiin mennä, ja siitä tehdä pilkkaa että elämä ei ole aina hymyillyt. Sitten viel toi että "kukaan ei välitä, kaikki haluu et kuolet" Joo... :D Anteeksi nyt vaan omistan tosi monta ystävää ja kaveria ja kyllä niitä kiinnostaa. Äh, antaa jätkän puhua mielisairaita... Sitten vuorossa suuri päätös on se että lähes satavarmasti muuttamassa Turkuun opiskelemaan. Aika suuri päätös ihmiseltä joka on AINA asunut Lohjalla. Sinne sitten johonkin opiskelupaikan soluasuntolaan luutavammin. Olen niin kyllästynyt Lohjaan tämä on niin nähty, jotai piristystä tylsään arkeeni. Mitä turhaa kehittelemään aina pieniä piristyksiä kun voi pistää kaiken kerrallaan uusiksi.


! SANAT !

1 kommentti :