Translate

perjantai 1. maaliskuuta 2013

174 - Nyt tuli uus laukku & kynsilakat !

 
Heipsulii ! Tänää tuli siis postiin noi mun tilaukset mitkä tosta alempaa näkeekin. Tuo laukku on muuten niin täydellinen, mutta vähän liian pieni. No nyt pitää karsii siis kaikki turha laukusta pois... Eli koulukirjat ? No ei. Tosissaa taas on perjantai jo. Vähän on jo täksi illaksi jotain pientä suunnitelmaa kattoo sitä sitte että mitäs niistä tulee sitten tehtyä. Hittolainen just muistin kun katoin puhelimesta noita muistutuksia niin yhteis haku. Sanoinhan vissii aikasemmassa postaksessa ettei sen kanssa ole kiire, mutta kyllä tääki viikko aika nopeesti meni että jos sitä tänää tai huomenna laittaisi sen eli: 

1. Lohjan lähihoitalinja
2. Turun lähihoitajalinja
3. Lohja media assistentti
4. Kanneljärven opisto
5. ?

No mutta ehkä siitä ei hirveetä stressiä kannata ottaa. Muuten pakko kertoa täällä sekin että tossa olikohan tiistai aamu vai maanantai ? Mutta yöllä herään siihen että niskassa tuntuu ihankun olisi joku verisuoni katkennu tai jotai. Se särky oli niin kova ! Meni muuten jonki aikaa saada taas unta. Sitten sen päivän jälkee olin ollu koulussa, keskustassa ja näin. Sit meen himaa, eiköhä mulle tuu kunnon mikreeni heti ja helvetin kuumeinen olo... Onneksi huomen päivällä ois hieronta aika ! Sillä äippä yrittä näitä tosissaa vähä hieroo mutta narisi vaa O:
Eilen olin Tiituskin ja Emmikän kaa. Päivä meni sika nopee ja huomas kyllä että on torstai ! Alko jo viikko painamaa nii mä vaan nauroin, nauroin ja nauroin. Ainii :D Hyvä kun Emmi näytti tosissaa mulle ton missä bloggerissa pystyy kattomaan millä haku sanoilla mun blogi on löydetty. (ite en oo ikinä tajunnu mennä kattomaan niitä)Sai kyllä kunnon naurut ! Tää on siis viimenen kulunut kuukausi taakse päin:

1. Ojamon koulu (5) << MITÄ KETTUA, varmaan blogini löytyy myös vanhan ala-asteeni nimellä :D
2. Alexanderin leivos (2) << En oo tietääkseni ikinä puhunu niistä yhtään mitään ?
3. Halinallekortti (2) << Niin siis mikä :D
4. muurahainen ja paska (2) << Älkää ees kysykö :'D
5. mistä tanssiva teletappi (1) << okeeeii

Suurin osa oli sit taas niitä perus "on my board" yhteen, erikseen, kolmella d.llä, mun nimi perää jne. Mutta nää tosissaa vähä hämmensi mitkä tohon nyt listasin !


Tuli ostettuu tossa vähä irtokarkeiki ku varmaa viime kesänä viimeks syöny irttiksii ! Tuli muute paha olo :s
 Uijui, tilaukset tuli !

 Ei mikään mega iso laukuks mutta kaikki tarvittava mahtuu !
just sellane ku oletinki :)
 Nää kynsilakat oli ihania ! (paitsi toi vihree) 
Tuli samas paketis kaikki yhteensä vaan 9,95€ vai mitä se oli ?

2 kommenttia :