Translate

lauantai 16. maaliskuuta 2013

178 - Hyvät, vai huonot uutiset ensin ?

 Joo... Näitä postauksia tuleekin nyt kaksi ! Äksönen postaus oli niin turha kun ei tullut mitään mieleen. Muttakun nyt tuli kaikki mieleen niin haluun kertoa. Alotetaan vaikka pa hyvistä uutisista, niin on varmaan parempi kun niitäkin onneksi on :) Mutta siis nyt on liput sitten Summer Up & Weekend Festivaaleille molemmille kahdeksipäiväksi. Summerissa telttailemaan ja weekendistä varmaa himpe yöksi, sen on auki vielä ! (stadilaiset kamulit ilmotelkaa jos on weekendi aikana vois yöks tulla, muutenki ehdotuksia otetaan vastaa :D) Ootan kesää kun kuuta nousevaa. Kiitos muuten isi kun ostit noi liput kun varmaa luet tän <3 Mutta niin, ois kiva päästä tän hetkisestä mielialasta pois. Tasan kaks viikkoo niin on tasan vuos kun Toni kuoli, ja sen huomaa musta selvästi. Vähän väliä jään vaan lagaamaan miettimään, vähän väliä purskahdan itkuun. Äskön ku oli hetkeksi parempi mieli.. Sitten... Menin lukemaan noita millä haku sanalla minut on löytetty "risti" "hautajaispäivä" "Toni ei hengitä" . Olo muuttui sekunnissa... Jännä miten kaikki voi tulla päähän kun filminaihalta yhtäkkiä, tavallaan näkee mielessä sen kaiken.. Miten voikaan olla niin helvetillinen ikävä ! Muistan AINA sen aamun.. Muistan selvästi, kaikki tapahtui kun jossain hirveissä kauhu elokuvassa. Luulinkin sitä pari ensimmäistä viikko uneksi, tai halusin kokoajan uskoa niin. Se miten ambulanssin valotkin hohtivat ikkunaa vasten kun, katsoin huurteisillä silmillä... Heräsin kunnolla kun Tonin äiti sanoi "Toni ei reagoi, se ei hengitä !" Uskottelin itselleni ette kaikki käy parhain päin vaikka näin mikä tilanne oli. Uskoni kaatui niin korkealta kun kuulin "Olemme jo kaikkemme tehneet" ja sen jälkeen "yrittäkää viellä !"... Kuva vikasta päivästäsi rakas... Se kuinka onnellisena pidetää käsiä yhdessä..Se kuinka onnellisiltä kuvissamme näytämme saa mut aina niin paljon liikuttumaan <3

Kuvia ylläksen reissun alusta kohti ikuisesta muistamaani matkaa, kohti elämäni parasta & valitettavasti viimeistä viikkoa kanssasi <38 kommenttia :

 1. Iha kauheeta mitä oot noin nuorena joutunu kokemaan :/ tosi paljo jaksamisii, todella vahva olet kyllä ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Yrittänyt päivästä toiseen vaan hymyillä & periaatteella että se on vaan jaksettava muuta vaihtoehtoa ei ole :)

   Poista
 2. en tiiä mikä bloggeria vaivaa, mut jos siel seuraa sun blogii, niin se heittää tälläselle sivulle http://nellisworld.blogspot.fi/

  onks toi sitte sun vanha blogiosote vai mikä mut tosiaa blogger ohjaa tonne ainaki mulla? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se oli vanha osote ! Veikkaisin että se auttaa että poistut kokonaa seuuraamasta ja seuraat uudestaa ? Voi olla ettei se jostai syystä oo päivittyny itestään :)

   Poista
 3. Toi on ihan kauheeta :( Tiiän miltä läheisen menettäminen tuntuu ja se on todella raskasta! Oot tosi vahva ja tosi paljon jaksamisia! :)

  VastaaPoista
 4. Miten noi hakusanat näkee Bloggerista? :o Oon yrittäny ettii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilastot > Liikenteen lähteet > Haun avainsanat siinä ne sitten onkin :)

   Poista