Translate

torstai 21. maaliskuuta 2013

179 - This time, like this

 
Teeervee ! Tämä päivä on kulunut ihan hyvissä merkeissä. Koulupäiväkin meni yllättävän hyvin. Päätin tänään sitten koulusta ottaa mun maantiedontyön taustapaperin mukaan, että pääsen aloittamaan sitä vähäsen himpelissä. Jäin siihen sitten kirjastolle odottamaan auto kyytä kotiin, mun se paperi on niin iso ettei sitä ois oikee voinu missää muualla kantaa ku kädessä. Kirjastolla iski sitte pientä päänsärkyy ja väsymystä :( Tuli ostettuu sika hyvä karjalanpiirakka munavoilla ja appelssiini mehu ! Hintaa kylläkin löyty ihan liikaa, mutta hyvää oli ja yksityis yrittäjiäkin on joskus rahoitettava. Vaikkei tälläsen nuoren rahatilanne ikinä mikään hyvä olekkaan. 

Kotoo sitten sain tehtyy ton työn otsikon, ja oon ittestäni tosi tyytyväinen ! En ole IKINÄ piirtäny pandaa enkä tota WWF,n pandaa ja se onnistu mun mielestä tosi hyvin. Nyt kun muistan, niin tossa reunapalkissa missä on kaikki blongin tiedot sun muut härpäkkeet. Niin siellä on kaksi kyselyä, niihin olisi tosi kiva saada suoria vastauksia. Kysely tulokset laitan sitten tuohon koulutyöhöni. (siihen piti tehä jotai kyselyitä, enkä mä jaksa kysellä jokaselta ihmiseltä erikeen niin päätin tehdä teille piristävän ratkaisun, ja päästä itsekkin helpommalla samalla)

Odotan niin paljon huomista ! En paljasta kun sen että mulle on tulossa todella kiva viikonloppu ! Mitäs muuta... Ainii :D Koulussa tapahtu tossa eilen aika koominen tilanne kaikin puolin. Kaks vikaa tuntia oli siis liikkatunteja, ja meillä oli normaalia vähän reippaampi liikkatunti. No minä ja pari kaveria oltiin unohdettu ottaa deudorantit mukaan, ja siellä kaikki suihkutteli omiaan jne. Sitten aateltii ihan kauniisti kysyä, että ei kellään saittuis olee lainata meille sitä dödöä. Sitten ei voi olla totta ! :D MITEN IHMISET VOI OLLA NIIN PIHEJÄ. Yhtäkkiä sekunnissa kun jossain leffassa, kaikki dödöt hävisi ja tyylii kaikki samaa äänee sanoo "ei mulla oo". Että anteeksi mitä helvettiä ? Siis joo... Olen minäkin pihi esim. rahassa sun muussa sellasessa. MUTTA DÖDÖSSÄ !?! Hei halooo, miettisitte jotkut vähän jokain muutakin kun itseänne, napaanne & vittu vaikka sitä dödöä <3

4 kommenttia :

 1. Onnistunu toi sun panda, tosi hieno ja huomasin, että oot muokannut sun otsikkoo tai tota ylätekstii, on muute tosi hieno sekin :)

  VastaaPoista
 2. Haha, meil oli kans ain ylä-asteel ja viel amiksessaki tota, ettei voi lainata dödöö. :D Johtu kuulema siit, että "Se on epähygieenistä" siis on todella epähygieenistä lainata SUIHKUTETTAVAA dödöä. :D
  Vitsit oot hyvä piirtää :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :DD & joo ymmärrän sellase ns rullattavan dödön mutta SUIHKUTETTAVA

   Poista