Translate

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

180 - Kaikkea tekemistä liian vähän aikaa !


Ryhdistäydy minä ! Siis joo, on ollu kirjotettavaa ja on ollu kuvia. MUTTA molemmat on menny ristii... Sellane juttu mistä oon halunnu teille kertoo nii sit taas ei oo ollu kuvia, ja sit on ollu kuvia mistä ei oikee oo voinu kertoo mitää. Nyt sitte otin itteäni niskasta kiinni ja päätin kirjoittaa edes jotain. Vaikka tässä postauksessa onkin vähän random kuvia nii voivoi :D  Tänää tuli aivoja raastava työ eteen. Joka oli siis tämä äidinkielenkirjallisuuden päättötyö, ja arvatkaas mitä. MINÄ AHKERAN IHANA OPPILAS, minä...Minä tein sitä koko perkeleen päivän. Juha Vuorinen järkyttävän hyvä kirjailia, mutta kun sitä perkeleen tietoa ei löytyny mistää ja työn piti kuitenki olla se kuusisivua pitkä. Hyi että oon onnellinen että sekin on nyt sitten tehty. Sitten ois viellä maantiedon työ WWF.stä voi jessus. Onneksi siihen on nyt sentää sitte se kaks viikkoa vielä aikaa :D ! 

Mutta joo, vähän jostain muustakin kun koulujutuista ja kiireistä. Viime viikonloppuna olin siis kokonaan Turussa, ja oli pitkästä aikaa tosi IHANAA KIVAA PARASTA <3 Kiitos siitä kuuluu jokaselle joka pärstää näin sillon (lukuun ottamatta paria henkilöä :D) Näin ystävääkin pitkästä aikaa jota en oo ainakaa puoleentoista vuoteen nähnyt ! Nyt sitten huomenna on torstai ja alkaa tuo pääsiäs loma. Kaikkee kivaa tiedossa ! Huomenna tulee ihastuttava ihminen Turusta meille koko lomaksi, lauvantaina kamujen synttäreitä viettelee, ja ehkä viellä jotain muutakin kivaa ;) En kerrokkaan kaikkea, että teille jää viellä myöhemmin jotai luettavaakin.

Sunnuntaina on Tonin kuolin päivä... Ahdistaa masentaa vähän väliä :( Tunnen sen ja muistan sen kuin eilisien. Kyllä se tästä, kohta tulee kesäkin nii kaikki on paljon iloisempia ja pirteys tarttuu. Ainakin toivottavasti, onpahan aikani toivottasti lämmin. Jotenkin vaan tuntuu pahalta kun Toni ei oo täällä tuntemassa sitä lämpöä, iloisuutta ja onnea. Mutta uskon niin että siellä missä hän onkin nii siellä on paljon parempi !

Osallistuin tällä koulumme kuvakilpauluun :) 
Laitoin tänä vuonna vähän ns. vaatimattomamman kuvan kun yleensä kun
olen huomannut että koulumme kilpailussa yleensä sellaisilla voittaa. En tiedä miksi

Koskettava ja lohtua antava biisi <3

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti