Translate

tiistai 9. huhtikuuta 2013

182 - Kuva blätsäys & ketusti innffoo !

Äää äää, mistä ihmeenstä alotan kertomisen ? No siis ekana piti jo torstaina tehä postaus MUTTAKUN EI. Ei, ei, ei... Kaikki muut sivut lataavat koneella mutta ei se millä pystyn sen postausksen kirjoittamaan. Joo, mulla on tuuria tai sitten blogger vaa haluu kiusaa mua. Kumminkin viikonloppuni olin vaihteeksi kokonaan Turussa Nicolla. Siinä se aika meni hyvin nopsakkaa ihmisiä nähdessä, hauskanpidossa ja lepäilyssä. 
Ainiin tuli muuten tuossa toissa viikolla angiinakin (y) torstai olin kotonakin siitä mutta perjantaina oli pakko mennä kouluun, kun sanoin että minähän menen vaikka pää kainalossa sinne Turkuun ! Perjantai koulussa olotilat: otsa tulikuuma, tuli kokoajan kunnon lämpöaaltoja, välillä vähän pyörytty ja oksetti. Menin sitten iltapäivällä terkalle mittaamaan ihan huvinvuoksi kuumetta, ei voi olla totta 35,6 astetta ?! Onko mulle vaihdevuodet tai jotai jo ku kuumat aallot tulee sun muuta :D Siinä se koulupäivä sitten menikin ja sen jälkee suora hyppy dösään kohti sitä Turkua. Matka meni nopeasti kun tuli nukuttua !
Sunnuntai illalla sitten tulin sieltä kotio. Yheksältä himpessä nii en tehny siinä sitte juurikaan mitään. 
Maanantai sujuikin sitten siinä kun olin koulussa ja koulusta suoraa tekemään ihanaa, parasta eikä ollenkaan hermoja raastavaa mantsan työtä <3 Nyt on viisi sivua tekstiä, vaivalla nähty otsikko, kyselyt ja kuvat shek.
Tänään koulua, yllätyskööö ? Jossa tapahtui hmm.. ei juuri mitään. Eikun joo teimme Kallen kanssa hienolla fysiikan tunnillamme testin. Testin siitä että saako nenällä liikutettua aurinkolaseja jotaka ovat siis nenänpäällä niin ylöspäin. Pitkähermoista hommaa mutta kyllä saa :D Piti ottaa videota mutta otinkin vahingossa kuvan. Ilmeet olivat mitä mainioimpia ! Siitä menin sitten keskustaan ostin pääsiäismunan kun minä mattimyöhäinen en pääsiäisenä sellaista saanut :( Nyt oli sitten pakko ostaa kun oli vielä puoleen hintaan :D Sain nalle munastani liilan norsun :3
En jaksa odottaa huomista enkä viikonloppua. Huomenna saadaan kouluss tietää kuvakilpailun voittajat jne. ! Tänä vuonna sillä on viellä palkintoina ykköselle tapletti kakkoselle iso kangastaulu kolmoselle vähän pienempi kangas taulu ja 3-10 päässeille en muista mutta joku lahjakortti juttu tai kuponki se oli filmaxiin :') Kauhee jänskätys että miten käy :P Viikonloppuuu tule jo ! Joko taas Turkuun tai taas kaverin synttäreille pitää viellä miettiä.

Kiitos jos jaksoitte kärsivällisesti lukea ton romaanin <3:llä Nelli.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti