Translate

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

183 - Tihkuu positiivisuutta

Iiih, oon energiaa täynnä :) Tää päivä meni jotenki tosi nopeesti :o Sain nukkuakkin pitkään kun meillä on tää loppuvuos keskiviikkosin kymmenen aamuja. Olin tosi pirteenä aamusta kun tiesin että mulla oli jo valmiina mantsankin työ (kun olen yleensä aina myöhässä kaikissa esitelmissä ym. koulu jutuissa.) olin kerrankin tehnyt kaikki valmiiksi sovittuna päivämääränä. Iltapäivällä oli sitten kuvakilpailun voittajat kerrottiin, tulin kuudeksi neljästäkymmenestäyhdeksästä :3 wuhuu saan mennä teettää ilmaiseksi 50 valokuvaani ! Ilta päivällä liikassa oltiin katsomassa poliisien säbä turnausta Lohjan tennarissa :D 
Menin sen jälkeen keskustaan kamujen kaa. Siellä oli joku tapahtuma missä oli paljon söpöjä taaperoita soittamassa, tanssimassa ja laulamassa aw. Oltiin myös torilla ottamassa aurinkoa kun oli niin ihana sää. Juuri ennenkun olin lähtemässä käytiin viellä kamujen kaa seppälässä ja prismassakin. Tuli pieniä löytöjä mukaan :) 
Nyt on muuten viikonloppukin suunniteltu valmiiksi. Eli perjantaina olisi sitten lähtö Turkuun. Lauvantai iltapäivällä jossain siinä alkuillalla takaisin Lohjalle ja kamun synttäreille :) Tulee olemaan varmasti tosi kivaaa !

 Seppälä
Tekokynnet 20 klp - 2€ !!!
 Prisma
Söpöjä pinkkejä kiekura pillejä 5 klp - 1,50€ 

nyt soi.

2 kommenttia :