Translate

maanantai 15. huhtikuuta 2013

185 - Maanantain kooma

VÄSYTTÄÄ ! Stressaa kaikki ja kaikki on tällä sekunnilla niin päähän ottavia. Mutta juu tuossa on sitten kuva niistä uusista puhelimen kuorista. Ostin siis glitteristä ja makso muistaakseni 9,95€ Tykästyin niihin ite heti. Sunnuntai meni siinä syödessä iskän tekemää hyvää ruokaa se oli niiku tortilla lasangee nam :3 ja sit vaa laulelin, datailin, lagailin, kattelin telkkariii, olin puhelimella ja syöin popparii :) Harmittaa ku on vielki tää pikkune angiina ku ei saa tehä mitää sellasta ns. urheiluu, tahtoisin nii paljon salille mutta eeii..
Tänään sitten oli taas vaihteeksi maanantai, minä ja uskon että moni muukin rakastaa jokaista maanantaita paljon... Olin koulupäivän niiiiiin väsyny etten muista ees mitä siellä oli ruokana tai mitä siel tapahtu, eiku joo koulupäiväni muistikuvat: menin kahdeksaan, enkun tunnilla katottii jotai karhu leffaa, ruokalassa oli kerranki lämmintä hyvää leipää (y) ja Ville piiloutu mun tuolin taakse kun ussan tunnilla tuli popeista Mattia ja Teppoo. Siinä kaikki ei kovin mielenkiintosta, ihme ku oon ollu siel vaihteeks puol koomas. Siitä menin keskustaa hetkeksi eikä sielläkää mitää maailmaa mullistavaa tapahtunut mutta joo tässä tää postaus jei.
Ainii oli mulla aamulla viellä tekokynnetki mihi tuhlasin eile aikaa liikaa mutta meni hermot niihinki eikä niitä oo enää koska revin ne pois... Kauppojen kynsiliimat on huonoja piste
Ja ainii :D Hyvä ku just on ns. saanu postaukse valmiiks nii tulee kaikki mielee puhuttiii koko ilta kuinka paljo kamujen kaa ootetaa kesää summerup & weekend EN JAKSA OOTTAA ! Sit viel ne pääsykokeetkin EN JAKSA OOTTAAA ! Olen kärsimätön... Kaikki heti ja nyt1 kommentti :