Translate

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

188 - Päivittely ja vastaus postaus !


Eli siis on jo pidemmän aikaa pitäny tehä postaus muttakun kuvia ei oo tullu otettua niin tänään nappailin vaan jotain tossa pihassa. Siellä on oikeesti jo tulossa kesä kesä kesä ! Ihanaa kohta voi olla kesävaatteissa siellä ottamassa aurinkoa, olla rannalla ja kesäloma alkaa niin on aikaa tehdä kaikkea kivaa. 
 Mutta joo kerrotaan sitten ekana perjantaista. Nico tuli Lohjalle, heti kun pääsin koulusta napattiin se matkaan ja mentiin käymään tekemään mun tet- laput Ojamon koululla :'3 JEE, pääsen kahdeks viikoks hoitaa ja opettaa 1 - 2 luokkalaisii. 
Viikonloppuna tuli katottua leffa jos toinenkin. Mama -leffa oli jotenkin outo ja sellane ihmeellinen :D 
Sitten katotittiin suomalainen hymypoika -hyi kettu sentää älkää ikinä kattoko sanon suoraa ! Siinä oli sellanen poika jolle oli jääny tavaks kuvata videolle lähes kaikkea jokaisesta päivästään. Siinä sitten se porukka saa ideaksi kuvata jokaisen seksi kerta ja oikeesti EI ! Älkää tehkö sitä että katottesen :D (hyvä ystävä viel kehu että kannattaa kattoa, mutta se oli kaikkea muuta kun hyvä) 
Vuokrattii viel sellane leffa jonka nimee en nyt muista mutta ihan hyvä ! Siinä meni sellanen tyttö ja isä kunnostamaan jotain taloa keskelle ei mitään. Sitten ku ne on menossa nukkumaan niin se tyttö kuuli yläkerrasta jotain ääniä. Se isä menee kattoo siinä että mitä siellä yläkerrassa sitten on ja se koulee sinne blaablaablaa.. Se on loppuu asti ns. paranormaali kunnes lopussa selvii et se tyttö vaa on ollu sekasi päästää ? Innostuin itse vuokraamaan sen koska se oli yhdellä otolla kuvattu, oli pakko ottaa selvää miten ne on siinä onnistunut ja hyvin olikin.
Nico lähti vasta tiistai illalla, ainiin tuli myös rilli kausi avattuun ! Oli hyvää juustomakkaraa ja kanapihviii :3 Eilen oli myös matikan koe ja kotitalouden ruuan valmistus koe :s Äh, tuli ihan hyvää ruokaa mutta siinä paniikissa unohdin laittaa kattilan päälle kannen kun tein kana keittoa nii siitä tuli vähän niiku kanapataa :D Mutta ei se se mitään kun maikka kehus sitä silti tosi hyväks !
Tänää oon ollu vaa jäätävissä kuumotuksissa kun huommenna on pääsy kokeet. Niitten on pakko mennä hyvin ! En haluu mitää muuta ku lähihoitajaks, mikää muua ei kiinnosta. Pekkuija itelleni (y) 


 Vastauksiaaa
Pituus ja paino?
- Olen lyhyt tiedän sen, ja se on hyvin hyvin ärsyttävää. En haluaisi olla ihan näin hobiitti eli 160cm. Painoani ei tiedä edes vanhempani, vain ja ainoastaan terkka. Joten sitä en ala täällä mainostamaan, muutenkin inhoan sitä suurta lukua vaa-assani.
 
Ootko tyytyväinen ittees?
- Se on vähän sekä että kysymys... On päiviä kun mielessäni ajattelen "Hei ! Olen onnellinen, minulla on paljon mahtavia ystäviä/kavereita, minulla on perhe, katto päänpäällä sekä huippuja kokemuksia mitä en vaihtaisi kellekkään mistään hinnasta." ja toisaalta "Kuka tuo ällötus on joka peilissä on ? Miksi juuri minulle on tapahtunut kaikkea niin pahaa ? Voikun kaikki olisi ihan toisin" Mutta eiköhän tuollaista esiinni itsekullakin. Ennen kaikkia kumminkin haluan olla vain oma "ihana" itseni :D
 
10 lempiböndiö/artistia?
Ää´, no kun tota kuuntelen vähän kaikkee nii se on vaikee sanoo mitää sillee tällee yksiksee. Kaikki mitä kuuntelen on lähes samalla arvolla sydämmessäni :o Mutta musiikki lajeja mitä kuuntelen on poppi, räppi ja konemusiikki näin yleensä.

Millaisiin töihin et ryhtyisi koskaan?
- Teurastajaksi ! Sehän on satavarma. En pystyisi ikinä tappamaan ja käsitettelemään eläintä sillälailla miten ne sen tekee :( Hyihyihyi... Nyt tulee toiseksi mieleen myös turkkistarhaukset, ei ikinä. EI IKINÄ, ellen saisi pelastaa niitä kaikkia ihania mun karvakamuja.

Oletko enemmän optimisti vai pessimisti?
- Pyrin tietinkin aika olemaan optimistinen mieleltään. "kaikesta seuraa aina jotain hyvää nyt tai tulevaisuudessa" Mutta kyllä, kyllä osaan olla myös toisinaan hyvin paha pessimistikin keksin kyllä varmasti kaikesta hyvät ja pahat polensa :D Etten nyt osaa kyllä luokitella itseäni kummaksikaan.

Muuttaisitko mitään itsessäsi?
- Haluisin että hiukseni kasvaisin paremmin, tai oikeestaan kyllähän ne kasvaa mutta katkeilee samaan tahtiin, että. Haluisin olla hoikempi ja pidempi, välillä hailuisin olla iloisempi enkä niin tunnevaihteleva ja herkkä.

Kuinka kauan oot blogannu?
- Kirjoitin ekan kerran joku päälle kolme vuotta sitten. Kunnes poistin ekan blogini, koska se oli ihan kauhea ! Tätä uutta aloin kirjoittamaan/eka postaus on 28. joulukuuta 2011

Miksi alotit bloggaamisen?

- Olen aina ollut hyvin avoin, välillä vähän turhankin avoin. Olen tykännyt siitä asti kun opin kirjoittamaan kirjoittaa tarinoita isoihin vihkoihin. En edes tajua miten olen jaksanut kirjoittaa niin pitkiä tarinoita. Sitten tuli päiväkirja, sitten blogi. Jotenkin kivaa kertoa täällä mitä mulle kuuluu, mitä olen tehnyt ja näyttää omia ottamia kuviani kun kuvaamistakin tavallaan harrastan. Tämä on vain niin ihanaa ja terapeuttista kaikille mielialoille !

Miten yleensä reagoit negatiiviseen/asiattomaan palautteeseen?

- Sanon suoraan, ei voisi vähempää kiinnostaa. Tyylini on toisesta korvasta sisään toisesta ulos, sairaanloiset naurut päälle, rasti reunaan ja yläkulmasta poista kommentti. Sitten nämä kommentit missä haukutaan nyhveröksi kun niitä ei hyväksy, niin miks tullu niin monta niin monta kertaa mietittyä että miksi ihmeessä mun ne pitäis hyväksyä. Joku katkera anonyymi tulee selittämään jotain minkä luin jo, miksi se viellä pitäisi julkasta ? Huh huh :D

Ootko koskaan harkinnu blogin lopettamista?

- Silloin tälläin. Kun on hiljaisia aikoja eikä omassakaan elämässä tapahdu mitään mielenkiintoista tai muutenvaan ei jaksa kirjoittaa/ottaa kuvia aina. Mutta ne olotilat on niin hetkellisiä ja häippäsee pois melkein parissa päivässä kunnes tekee taas mieli kirjoittaa tänne jotain kivaa tai vähemmän kivaa.

Oletko onnellinen?
- Tällähetkellä olen. Eihän kukaan ikuista onnellisuutta pystykkään omistamaan, eikä se olisi edes tervettä olla ihan aina onnellinen.

Millainen on täydellinen elämä vai onko sellaista?

- Jokaisella terveellä ihmisellä on mielestäni on täydellinen elämä omalla tavallaan, jos sitä haluaa. Sairaille taas soisin terveyden että nekin saisi nauttia elämän jokaisesta ilosta ja surusta. Elämä on elämää, elämä on iloa ja surua, elämä ei ole täydellistä ilman suruja ja iloja.

Jäätkö kaipaamaan mitään ylä- asteella?

- No varmasti jää joitain kavereita kun en oikeestaan ketään vapaa-ajalla nää. Joitain tapahtumia, juhlia ja tälläsiä mitä ei toiseella asteella sitten oikeestan olekkaan. Mutta kyllä mä uskon että tulen ammattikoulussa paljon paremmin viihtymään.

Olisitko halunnut tutustua keneenkään siellä paremmpin?

- No jaa, tunnen kaikki ketä haluan tuntea tarpeeksi hyvin oikeestaan. Aina se on kivaa tutustua uusiin ihmisiin ja jutella uudenlaisten ihmisten kanssa, mutta toisaalta ei kumminkaan ihan kaikkia tarvitsekkaan tuntea.


 Jos saisit mahdollisuuden alottaisitko aivan uuden elämän?
- En, mitä turhaa ? Tähän asti eletty, kera kokemusten ja oppejen. Miksi aloittaa kaikkea alusta ? Vaikka alottaisinkin, niin jotain virheitä mitä tulee katumaan varmasti aina tapahtuu. Sekin kuuluu elämään, ja niistä on hyvä oppia.

Jos ajatuksen voimalla voisi tappaa, kuinka moni kuolisi?
- Jos haluamattaan aina kun suuttuu jollekkin tai joku ärsyttää niin varmaan liian moni. Mutta jos sen saisi päättää nii ei tietenkää kukaa. Vaikka mä joitai ihnhoonki, nii en todellakaa nii paljoo että haluisin että kukaan kuolee ! Herran jumala...

Onko sinua kiusattu? jos on niin miksi? ja miten olet toipunut?

- Ala-asteella kyllä, ja olen kirjoittanus siitä aikaisemmin pitkän postauksenkin. Kiusaaminen varmasti alkoi siitä kun erkanin omaikäisistäni luokka "kavereista" kun kaverini alkoivat olla vanhempia. Sitten vain olin niin erinlainen, niillä oli omat juttunsa ja mulla omani. Tulin helpoksi kohteeksi kiusta, joten kuulin sitä kuinka olen läski, ruma, meikkipelle, ällöttävä ja ärsyttävä. Opettajakin oli siinä mukana silloin tällöin. Silloin ajattelin ettei se muhun vaikuta mulla kyllä on ja olikin paljon ystäviä muualla, jotka oikeesti tykkää mun seurasta. Seiska luokalla sitten kumminkin laukesi masennus, mutta nyt olen kyllä melko sujut sen kanssa ja yli päässyt vaikka välillä siitä haikea olo mulle tulee ja se on kyllä varmasti vaikuttanut luonteeseeni sekä siihen että olen näin herkkä ja tunnevaihteleva.

Suurimmat unelmat?
- Sanon näin yksin kertaisesti mutta suuresti olla onnellinen. En toivo mitään muuta kun että saisin olla onnellinen. Tietenkin terveys on tärkeää mutta olen onnellinen jos olen myös terve.

Kolme paikkaa ulkomailla, mihin voisit lähteä samantien?

- Haluisin uudestaan Brasiliaan kun olin siellä viimeksi 6-vuotiaana, niin en muista oikeen siitä reissusta mitään. Italia ja USA en tiedä miksi, en vain osaa perustella sitä. Varmasti olisi hienoja paikkoja, siinä suurin syy ?


Toinen nimesi?

- Euliina, kyllä minä tiedän että se on harvinainen ja aika jännä :D Mutta se on mitä se on.

 
Miksi haluat auttaa nuoria?
- Nuoret on aina se tulevaisuus, ja nykyään omastamielestäni on niiiin huonot palvelut nuorille. Itse olen löytänyt kuraattorin jolle on oikeesti kiva ja helppoa puhua. MUTTA kuinka vähässä sellaiset on ? Tosi moni nuori tarvitsee kuunteliaa ja käy yleensä lähes pakosta sellaisessa. Itse menin kummin omasta halusta koska olen sitä mieltä että tarvitsen välillä vähän tukea elämän tilanteissa. Mutta yleensä myös nuoret valittavat etteivät voi kertoa niille mitään koska ne kertoo kaiken eteenpäin, ja jos he sanovat vai helposti että kuuluu hyvää vaikka kaikki olisi toisin päin niin tosi monelle se menee läpi ja kommenttina tulee vain se no sepä on kiva sitten seuraavaa näkemistä voi siirtää heippa heei, tai sitten niitä vaan ei oikeesti kiinnosta.

Mikä on sun elämän ilosin hetki?

- Vika viikko Tonin kanssa ylläksellä. Se oli täydellistä ja ihanaa, katselimme revontulia käsikädessä, laskettelimme, nauroimme, puhuimme ja nautimme kaikesta. Se olikin niin täydellistä että välillä vähän pelkäsinkin milloin tulee pahuus.

Ikävöitkö menneisyyttäsi vai odotatko tulevaa? kumman toteuttaisit ? miksi?
- Tulevaisuus tulee, kun tulee. Mutta toi viikko mistä tossa ylhäällä kirjoitin ei tule enää koskaan takaisin. Siihen mä haluaisin viellä hetkeksi palaa, haluisin vielä rutistaa Tonia ennen viimeistä matkaa. Vaikka tolla viikolla sitä monta kertaa teinkin, mutten osannut odottaa mitään sellaista mitä tapahtui.

Millasena näät ittes 10 vuoden päästä?

- Olen töissä hoito alalla, asun omassa talossa, minulla toivottavasti olisi mies kissa ja ainakin yksi lapsi tulossa tai vuoden parin verran. Pärjäisimme hyvin ja olisi onnellista

viimeisin ostoksesi?
- Lasikokis ! Oli muuten hyvää ku oli niin lämmin päivä ja sai juoda kylmää kokista ja viellä lasipullosta :D

suosikki paikka maailmassa?

- koti, sinne saa aina mennä turvaan. On katto pään päällä ja on lämmintä.

Millaisen tatuoinnin haluaisit vai haluaisitko ededs?

- Haluan enkelin tai enkelin siivet käsivarteen se on mulle niin paljon merkitsevä tatuointi menneestä ja niin kaunis ja hieno.

Pahin pelkosi?

- En halua ajatella mitään suurta ja että mitä kaikkea voikaan käydä, mutta päivittäin pelkään että entäs jos jotai pahaa käy koska sitä voi käydä millon vaan missä vaan.

Missä maissa olet käynyt?

- Hehee SUOMI :D Viro, Ruotsi, Brasilia ja Turkki

Oletko laihtunut vai lihonnut viim. vuoden aikana?

- En kumpaakaa propsit sille etten oo ainakaa lihonnu :D Laihtuminen ois kyllä ihan kivaa ja kesä lenkit alkakoon kohta kun nyt alkaa tulla lämmintäkin, ehkä jo huomenna (;

Milloin seurustelit 1. kerran?

- No se nyt taas riippuu siitä mikä on seurustelua onko se mitä kutsui ekan kerran seurusteluksi vai onko se se mikä oikeasti kesti ja tunsi rakkauden ? Ekan kerran seurustelin kun oli 3 lk niin joku 2päivää :D Sitten eka VÄHÄN vakavampi juttu mikä keski jopa pari kuukautta ainaki ? Tuntuu ainaki siltä et se ois kestäny ikuisuude oli sellase uimahalli pojan kanssa :D Saattaa just lukee tätä mutta joo sen mä lasken ekaks seurusteluksi. Se oli kun olin 10 vai 11 vuotias ? Eli 4 - 5 luokalla en muista niin tarkkaa. Mutta sen muistan että olin ihan ihastunu ! :D Hahaaa söpöö, mutta eka rakkaus oli Toni, mikä oli tossa 8 luokalla eli viimevuonna vähän päälle vuos sitten. Se oli parempaa kun täydellisyyttä täydellinen rakkaus tarina, mutta turhan lyhyt ja kauhea loppu :(

Pidätkö itseäsi itsevarmana ihmisenä?

- En moitin mielessäni jatkuvasti itseäni ja mietin missä kaikessa voisin parantaa ja olla parempi. Sekä asioita tehdessä olen varma etten onnistu. Joskus on toivoa ja jatkan pitää peukkuja että kyllä se onnistuu, mutta jos on paha olo henkisesti tuntuu ettei mikää onnistu.

Kuinka pidät kuntoasi yllä?

- Käyn salilla :D Eli en oikeestaan mitenkään, muuta kun lihaksia. Mutta niinkun tossa aijemmin kirjotin niin kyllä nyt kun alkaa olla lämmin niin kohta lähden lenkille, olen sen jo itselleni luvannut ja aiperkele jos sitä lupausta en itselleni pidä koska iskän ja äitin kämppien lähellä on niin hyvät pururadat ja metät missä lenkkeillä niin revin pääni irti :D

Haluatko joskus naimisiin, entä lapsia?

- Tahtoo, mutta tahtoo olla myös sata varma kenen kanssa naimisiin menee ja kenen kanssa sen tai niitä lapsia hankkii !

Onko blogin pitäminen muuttanut sinua jotenkin?

- Ehkä pirteemmäks kun saan teille oloistani avautua. Ku oon nii tunne vaihteleva ihminen, että jos oon ilonen että pääsen tänne purkamaan sitä etten tuu iha hysteeriseks ilosta :D ja toisin päin ! Mutta vaikea se on sanoa että millainen nyt olisin jos en tätä blogia kirjottaisi ?

Minkälaisena persoonana kuvittelet ihmisten pitävän sinua?

- Hullu, iloinen, vahva, luotettava, ehkä jopa hauska :D tyhmä, outo, sosiaalinen en mä tiiä :D Oon kyllä varmasti vällillä ärsyttävä. Ne nyt on melkee kaikki hyviä puolia mitä musta voi ajatella, huonoja ajattelee ne ketkä sitä haluu.

Oletko koskaan ollut masentunut?

- Olen. Mitä tähän lisäämään voin joskus kertoa kokotarinanin yhdessä postauksessa, mutta just nyt en sitä jaksa tehä :D Mutta kyllä olen.

Hyväksytkö aidosti erilaisuutta?

- Mielestäni joo, okei saatan joskus sanoa siitä jos jollain on oudot vaatteet mut en mä siitä ilkkumaa ala. Saatan sanoa just että onpa outo yhdistelmä tai oho :D En mä siitä päivän puheen aihetta tee vaa se on enintään pieni välikommentti jos sellaista teen.


HERRAN JUMALA KIITOS KUN JAKSOITTE LUKEA <3
Näin tähän postaukseen oikeesti liiallisen vaivan..

6 kommenttia :

 1. toi leffa on silent house! se oli jotenki kauheen ahistava mut just hyvä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mä joo muistinkin että joku talo se olikin mutta en muistanu yhtää että mikä :D

   Poista
 2. Oo onnellinen pikkusena! Arvaa miten ketuttaa olla tyttö ja 177 cm D: Mieluusti oisin joku 155 .____. Ja siis kaikkihan toivoo olevansa muuta mitä on mut mä olin tosi tyytyväinen ennenku venähdin ja se harmittaa kyllä eniten.. Vaihtasin sunkans jos sellai olis mahollista! Oon jo harkinnu mennä siihe leikkauksee mis ne pätkii reisi ja sääriluut lyhyemmäks, mut näyttäsin tyhmemmältä ku suhteessa selkärankaan jalat on aika lyhyet.

  VastaaPoista
 3. jos haluut auttaa nuoria niin alota tästä koulukiusatusta tytöstä
  http://koiranthti.blogit.fi/

  tosi surulllista luettavaa:(

  VastaaPoista
 4. Nelllii ää ihana blogi! ja ihanat hiukset, viel ku värjäisit sellaset tummanpunaruskeet nii bueno!:D oo mun kaa joskus ku meet turkuun asun kyl lohjal mut käyn aika usein turus... joo heh etsä haluu mut iha sama:D ja heei mitä vappuna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ketä ootkaa mutta asunha mäkin Lohjalla ? :D Ja kiitos !

   Poista