Translate

maanantai 6. toukokuuta 2013

189 - Manattu viikonloppu.

Anteeksi taas hiljaisuudestanu täällä päässä ! En tosiaan jaksa nyt kirjoittaa jokaista päivääni, mitä tässä on sitten tapahtunutkin. Mutta aloitanpahan nyt varmaankin sillä että, oli kyllä niin manattu viikonloppu ettei minkään laista käsitystä ;D Perjantai päivä oli ihan kiva, juu oli koulussa kulttuuri tapahtumaa missä pääsi taas meidä koulun lahjakkaat laulajat ja muutenkin musiikkisesti vai musikaalisesti mutta kumminkin muutenki hyviä soittamaan kaiken näkösiä kapistuksia/soittimia. Siinä meijän koulu on oikeesti mahtava ku meillä on yllättävä lahjakkaita oppilaita. 

MUTTA SITÄKIN ON ENÄÄ 2 VIIKKOOO, kaksviikkoo enää perus kouluu aivan ++ tett -jakso eli kaks viikkoo työ harjotteluu. Alkaa jokatapauksessa tulla aika haikee fiilis vaikka en tästä kyseisestä koulustani välitäkkään. Kyllä siellä on silti niin hienoja muistoja, tapahtumia ja emmenkaikkia tutustunut pariin niin hienoon ihmiseen ton aikana... ja kohta sieltä pääsee pois ?  JEEE & BUU


Taas tää postaus menee turhanpäiväseen höpönlöpöön. Jatketaan siitä mun manatusta viikonlopusta eikä mistää ihmeen Anttilan koulusta :D Elikkäs juu, pääsin sitten koulusta ihan hyvillä mielin ja hyppäsin bussiin kohti Turkua. Kesken matkan puhelin ilmoittaa ettei yhteyttä, siinä sitten yritten kokoajan sammuttaa ja käynnistää puhelinta edestakas jos se lähtis toimii. Kunnes tajusin ettei se liittymä lähepäälle eli oli lasku maksamatta. Tuli siinä pikkune paniikki ku oon Turussa niin avuton, en osaa liikkua siellä vielä yhtään en sitten yhtään. Pääsin perille nii onneks Nico oli siinä sitten vastassa.

Lauvantai aamu.. Mmm.. Siis ei aamulla ollu mitää, mutta siinä kaks tuntii heräämise jälkee.. No *ittu kyllä ! Oksennustaudissahan minä olen. Siinähän se päivä sitten menikin ei tarvii varmaan kertoa että kuinka. Eilen sitten eli sunnuntaina nukuin kokopäivän koska maha oli vielä niin kipeä. Illalla äiti tuli hakemaan mut sitten takasin Lohjalle, ettei bussiin tarvinnu mennä niillä mieli ettei tiiä koska tulee ylös. Tänään sitten sain liittymäni auki ja olen pitänyt lepopäivää kun eka päivä suht. terveenä täälä niin piti tilannetta tarkkailla. 

Onneksi ei enää masukaa murise ja pääsin tänään vähän tonne ihanaan ilmaan kuvailemaan. Tuli yllättävän onnistuneita kuvii mun mielestä :> Onneksi tänään oon saanu energiaa niin paljon auringosta, se lämmittää kokoajan enemmän ja enemmän <3 Kiitokset, lukijoille !

4 kommenttia :

  1. Kivoja kuvia! :)

    Jos ehdit, käytkö tsekkaamassa mun blogin ja vastaamassa halipula-tekstiin? :)

    http://eveendiary.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihania ja vähän erilaisia kuvia sun blogissa, tykkään tosi paljon :) vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä! viitsitkö käydä kurkkaamassa mun blogia? http://oonulin.blogspot.com

    VastaaPoista