Translate

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

193 - työharjoittelua,kevät flunssaa, tivolia ja päättäri mekkoja.Taas kauheen vähän kuvia, ja suoraa instagramista :D Mutta oon jo pitkää halunnu kirjottaa, mutta akku loppu kamerasta ja kameran laturi iskällä ja mä äitillä. No kyllä nämä kuvat saavat nyt kelvata. 
Elikkä olitin tossa viime maanantaina työharjottelun Ojamon koululla. Siellä se meni pikkusten kanssa ja niitte tehtävii tarkistellessa. Kelasin et on rentoo tarkistaa niitten helppoja plus miinus laskuja mutta se on yllättävän rakkaa kun niitä on monta monta monta aukeamaa. 
No keskiviikkona sitte alko kurkku kuivaamaa ja olee vähä nuhanen olo. Seuraava yö menikin sitten siinä että niistelin kokoaja nenää ja heräsin siihen kun oli ihan pakko yskiä. Aamulla oli selkä, maha ja sydän niiiin kipeä siitä yskimisestä ettei mitään rajaa. Jäin sitte kotii kaheks päiväks kun ei meinannu helpottaa. 
Eilen sitte eli lautantaina, oli jo paaaljon parempi olla enää nenä tukossa vaikka köhä olikin vielä sellasta karheeta niin ei sattunut yskiä. Olen kärsimätön tervehtyjä joten menin heti Rinan ja Tiian kanssa tivoliin kun se oli nyt Lohjalla :D Voitin sellasen pinkin puudelin narunvedosta. 
Tänään sitten oon vaa saanu aikaseks tilattua uudet pidennykset, ja löysin semmosen kivan uutuude mikä ei ollu ees kallis ! Sellane ihme nuttura pidennys 22€ ! Oli pakko tilata sekin saa nähä millane se sitten on :) Päättäri mekkoakin on tullu tässä parisen tuntia etittyä, ja löysin pari sellasta ihan perus kivaa. Ne ei oo kovin juhlavii mutta niitä voi sitten käyttää kesällä muutenkin ja sitten yhdet kengät. Äh, tajusin just olevani kallis lapsi vaikka ne hameet onkin vaan 27,95 ja 21.50€ noi kaikki mitä tänää pitäis tilata et kerkee tulla päättäreiks on iha hirvee kalliita :o


5 kommenttia :

 1. Mitä hei sille sun poikakaveril Nikol (tai ainakin ymmärsin teillä jotai säpinää olevan) kuuluu ? Ettehän oo eronnu ? Aattelin kun et siitä oo puhunu pitkään aikaan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olihan siinä säpinää, mutta ei siitä sitten tullutkaan mitään :s

   Poista
  2. No voi harmi. :( Oot niin ihana tyttöki. Onneksi tommonen kultakimpale löytää vielä täydellisen miehen. :)

   Poista
  3. Onnee muuten ysiltä pääsemisen johdosta. :)

   Poista
 2. Moi
  Viititkö pistää ton puhelimella selailu päälle :) että on helpompi puhelimella selata.

  VastaaPoista