Translate

keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

197 - Aurinko paistaa, ja nyt ukkostaaa taitaa olla kesä !

  
Nyt on ollut kyllä monta niin aurinkoista päivää, että jopa minä MINÄ joka ei ikinä rusketu on saanut väriä ihoon. Ihanaa kun kerrankin näkyy pientä rusketus rajaa, nii tulee kokoajan vain enemmän ja enemmän himo olla auringossa. 
On tässä kesän tulossa huonokin puoli, joka on meinaan ne perkeleen hyttyset. Kyllä oli yksi ilta tylsää, ja valitin siitä kuinka paljon muo on hyttyset purru. Jonka seurauksena sitten päätin laskea yhden jalan näkyvät puremat 38 ! Ei voi olla mahdollista... Jos tarkkoja ollaan, siitä on jo pari iltaa että niitä nyt on varmaan noin. viisi lisää... Tosiaan siinä oli vain yhden jalan puremat : ( En kehtaa koko kesään mennä ilman legginssei tai sukkiksii ku ne on nii hyttysten kihmyis ettei mitään rajaa. 
Mulla on vielläkin kauhea odottaminen päällä, vaikka tämä kuuluisa kesäloma alkoikin jo. Eli 13.6 saan tietää mihin pääsen opiskelemaa :s jos siis toivottavasti pääsen ! Siitä pari päivää eteenpäin 15.6 MINUN SYNTTÄRIT <3 Toivottavasti on luvassa hyvää säätä ;) ja 5-6.7 summer up, iiii <3 Weekendiin on kyllä viellä paljon aikaa joka on ehkä ihan hyvä vaan koska sillon on jo kesäloma ohi. 
Ainiin, olin tossa eilen eli tiistai 4.6 Emmillä sinäänsä pitkään aikaan yökylässä. Siinä vaiheltiin taas kuulumisia ja laitoin sen kynnet. Kun tää penikka lähti tänää Sunny beach.ille, nii nyt on kynnet laitettu ja laukku pakattu. Toivottavasti siellä sillä menee kaikki päin peppua, no ei hyvää matkaa mussu vaikka siellä toisessa lämmössä ootkin jo<3 Oon vaa nii kade !

 Tää uus kesäkumi biisi on ehkä paras ! Muistakaa käyttää kumia ;D
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti