Translate

maanantai 24. kesäkuuta 2013

201 - Janskun bad day


Lalalalaa, laulattaa ja on tylsää :D On kyllä vaihteeks ollu ihan ihmeellinen päivä ! Kaikkee sitä tässä pienessä maailmassa tapahtuukaan. Tänään heräisin siihen kun iskä tulee töistä, eli kolmelta.. Hyvä minä, enkä edes tänä yönä nähnyt mitään mielen kiintoista unta :( Toisinkun toissa aamuna (päivällä) heräsin siihen kun näin unta että olin nälkäpelissä sairasta mut tosi jänskää ! 

Mutta päivä alkoi sillä että tuli vähän kiire, kun olin luvannut mennä Janskun kanssa jyskiin kattomaan sille kaiken maailman lakanoita. Kävin suihkussa ja menin keittiöön syömään kunnes Janina olikin jo oven takana, ja istahti siihen mun kanssa turisemaan ruokapöydän äääreen. Eli 24.6 oli ollut yhtä helvettiä sille :D Siinä se selitti kuinka töissä oli kaikki lennelly sun muuta, pääsi kotiin oli pituttanut maidon lattialle ja meillä viellä sitten päätti kaataa mukin mikä oli täynnä mehua... Tuntui ette Jansku vaa itki ja nauro samaan aikaan kun siivosi sitä lattiaa, josta viellä pöydän kulmasta tippui mehua hiuksiin :D.. En kestä ! Nyt kun oon nauranu toisen vahingoille nii varmasti paha saa palkkansa.

Käytiin sitten siellä jyskissä ostamassa ne lakanat, ja sen jälkeen mentiinkin Lohjan keskustaan. Huomasin veromodan edessä alennuksessa olevia shokkivärisiä toppeja <3 Lovelovelove, ostin oranssin ja keltaisen jotka oli yhteensä vähän päässe 11euroa ! Olisi siellä ollut muitakin alennuksia, mutta tuli vähän kiire kun oltiin nii myöhään liikenteessä. Ehkä huomenna paremmalla tuurilla ja jaksamuksella lähtisin aikaisemmen. (jaksamuksella onko se edes sana ?) Mutta nyt meen ulos, koska hikinen Emmi tuli lenkillä mua morottaa, heippa dei <3

7 kommenttia :

 1. http://koiranthti.blogit.fi/kesaaaaaaaa/#comment-267

  VastaaPoista
 2. voitko auttaa tätä nuorta jos luet niitä aijempia postauksia niin tyttö on aika masentunut.. olet sen verran pirteä persoona että toivoisin sun saavan tämän kysyisen heidin tajuamaan ettei elämä ole niin paskaa kun sitä luulee. Tyttöä on kiusattu jo 6 vuotta eikä siihen näy loppua, onneksi kesä vie ajatukset muualle,mutta toivon että saisit hänet luottamaan itseensä ja saisit hänelle lisää itsevarmuutta. Jos joku niin tämä tyttö tarvitsee apua. Kiitos nelli etukäteen jos jaksat tarttua haasteeseen!

  VastaaPoista
 3. oot ihan sikanätti ! tosi kivalt vaikuttaa tää blogi (:

  http://laughing-myassoff.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. herranjumala toi vika kuva on ihana ! :o ja oot muutenki tosi kaunis ! liityin(:
  http://jassudoll.blogspot.fi/

  VastaaPoista