Translate

lauantai 22. kesäkuuta 2013

200 - Hyvää juhannusta kaikille :)

Hirvitys sentään kun mulla  ois teille paljon kerrottavaa mutta en taas tiiä mistä alottaa ! No tapahtuma järjestys on varmaankin paras. Elikkäs 13.6 tuli nettiin ilmotukset kenet on valittu mihinkin kouluun, ja minä pääsin juuri sinne minne halusinkin Luksia lähihoitaja <3 Kaks päivää siinä eli 15.6 lauvantaina vietettii mun synttäreitä (sweet 16). Ajeltiin ympäriisä kuuneltiin hyviä biisejä ja laulettiin. Oli ihan jilli reissu vaikka Turkuun meno olikin illassa virhe, ens kerralla jonnekkin muualle. Mitäs muuta tässä kymmenen päivän aikana on tapahtunutkaan ? No sen ainakin tiedän että unirytmi on mennyt ihan persuksilleen. Unta saan viiden aikaa yöllä, ja herään noin kahdelta päivällä... Ainiin, toissa päivänä oltiin myös Rimppelillä hyvien ystävien kanssa istumassa iltaa juteltiin kaikkea kivaa, tanssittiin ja laulettiin :D

Juhannus kuitenkin meni eilen oikein mainiosti :D Heräilin taas vasta joskus kahden kolmen aikoihin äitillä. Pakkailin siinä ja menin iskälle, jossa syötii sit kunno juhannus pihvit ja salaatit. Siitä myöhemmin kutsui aurlahden ranta. Missä tuli viihdyttyä melko myöhäänkin. Sitten mentiin siitä, lietsuun (liessaaren rantaa) kelattii et siel ois enemmä meininkii kerran siel oli alku illasta ollu kokkokin ja yleensä siellä on ollutki. NYT me mennää sinne iha rantaa, kaks vanhempaa naista plus minä, Emmi ja Marko ? Ei oo totta :D No tottakai oli pakko käyttää tilaisuus hyväksi ja mennä heittämään nössönä VIHDOIN se talviturkki pois. Siinä ei sitten kauvaa oltu koska meininki oli joo tosiaan aika kuivaa. Siitä sitten lähdettii käppäilee Ojamon pikkusee rantaa Emmin kassa ja se löys kaverin matkan varrelta söpön pikku sammakon. No joo siellä Ojamon rannassa oltiin taas ihan vähän isommalla porulla ja tottakai sillonki oli pakko käydä kaks kertaa uimassa. Ei me sielä sen kauvempaa viihdytty, kunnes lähettiin Nikolle oppareille ja siellä oltiinkin sitten koko loppu ilta. Eikä siitä sitten onneksi ollut yöllä enää pitkä matka kotii :)

Toivottavasti teijänki juhannus tuli ikimuistoiseksi :D Ainoo mikä jäi harmittamaan, etten nähny kokkoa... No ensivuonna sitten.


6 kommenttia :

 1. oih ihana kuva, nyt sain feisbuukkiin hyvän kansikuvan meistä <3 :D

  VastaaPoista
 2. menitkö vaatteet pääällä uimaan??

  VastaaPoista
 3. Haha :D Toi sammakko! <3 en oo nähny semmost tosi pitkään aikaan!


  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista