Translate

sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

204 - Summer up !!!

Nyt sitä ollaan kotiuduttu huimasta reissusta takaisin Lohjalle. Tuli otettua nähtävästi ihan kiitettävästi kuvia, ja ymmättävän hyvin onnistuneita pokkarilla otetuiksi. Mutta asiasta kukkaruukkuun ! Oli järyttävän hyvä reissu kaikin puolin. Torstaina oli siis lähtö, kohti Lahtea summer uppiin <3 Ensin järkyttävä käveli matka telttailu alueelle miljoonan kiloisen laukun kanssa, sitten jonottamaan, telttaan ja eikun asiaan eli illan viettoon. Meillä meni jo ekana yönä rakkaan telttamme vetoketju rikki. Ei siis ollut mitenkään kuvin suurta laatua se teltta, onneksi oli jesari joka pelasti meidät, jolla siis teipattiin telttamme "ovi" joka kerta :D

Perjataina kuitenkin eksin menemään naapuri mökkiin, missä oli tuttuja. Mentiin yhdessä katsomaan hyviä esiintyjiä yhden tunnin yö unien jälkeen. Oli kyllä järkyttävän hyvä meno päällä kokoajan. Ainoa mikä vähän häiritsi, että tullaan Lahteen asti eikä ole puolta tuntiakaan millon en näkisi yhtäkään Lohjalaista häiritsevää :D Päivä menikin nopeasti ja niin meni yökin koska ei tullut nukuttua sitten sekuntin sekunttia. Vaikka kuinka yritti pitää silmiä kiinni niin se oli jostain syystä mahdotonta. Voisiko syy olla melu ? Sanotaanko että ihmiset huutaa seitsemään asti aamulla ja sen jälkeen alkaa lokit vuorostaan huutamaan nii perkeleesti.

Lauvatai oli kyllä entistä paremmilla fiiliksillä vaikka ei unta silmuun tullutkaan. Kaikki esiintyjät<3 Oi, haluan sinne takaisin. Tuli reissulla tutustutta paljon uusiin ihaniin ihmisiin. Illalla kuitenki (tai no aamulla) kun olimme menossa nukkumaan. Tulee se odottamaton nauru kohtaus, lähinnä varmaan yli väsymyksestä... Nauroin varmaan tunnin putkeen tietämättä miksi nauran ja että pystyisin sanomaan kunnolla sanaakaa. Onneksi kuitenki uni yllätti myöhemmin. 

Sunnuntai aamulla oli kyllä järkyttävän ällöttävä olo, nukkunut koko reissun teltassa missä on kostea kova pohja, pienellä tyynyllä ja ilman kunnon suihkuja sun muita. Hyi kauhistus kun nyt on selkä kipeä ja kuinka ihanaa oli kotiin päästyään käydä kunnon suihkussa ! Nyt kyllä voi olla että sängyllekkin on jo kohta pakko jo mennä. Että on ihanaa kun saa nukkua omassa ihanassa pehmeässä sängyssä !


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti