Translate

maanantai 15. heinäkuuta 2013

205 - Nyt on ryhdistäydyttävä !

Kyllä, olen helvetin itserakas paska eikä iphonestani löydy muuta kun kuvia itsestäni :D ja oon tullu laiskaks käyttää järkkäriäni vaikka se on aina laukussani mukana. Nyt on tehtävä asenteen muutos ! Sillä joka päivä on hyvä päivä tehdä postaus jos on kuvia. Mutta jos ei ole kuvia.. Niin ei tee mieli tehdä koko pirun postausta, koska minulle kuvat on blogissani huiman tärkeitä piste.

Voisin joka tapauksessa aloittaa summer upsta toipumistani :D Eli kuten kerroin että heti kun pääsin kotiin menin saman tien suihkuun. Että se oli ihanaa, sen jälkeen Janskuli bonskuli soitti että mennään kebsulle ! No tottakai kelpaa kunnon mätät niitten vähäisten vklp syömisten jälkeen + jotai helkutin palanutta pyttipannua ei koskaan enää. Joka tapauksessa mentii ismettii syömää, enkä edes muista millon viimeksi oon syöny kebabbia ! Siis jos ei koulun kebabkiusausta ei lasketa xd eikä sitä lasketa turha edes miettiä sellasta, onko se edes kebabbia mitä ne siihen änkee vai mitä se on :D Mutta kyllä se oli vielläkin hyvää, noin kolmen vuoden tauvon jälkeen.

Viikko meni nopsakasti ja sitten tulikin perskeleen tapahtuma rikas viikonloppu eteen. Eli siis perjantaina oli Lohjalla sähäkkään beach partyt ! :D Ei siellä ollu mitää eikä suunnillee ketää. Jotain vesijetti sm-kisaa mutta ei kumminkaan mitään "partyjä". Se päivä meni tosi nopsaa. Lauvantain olin koomassa koko päivän himassa, tekemättä suunnilleen mitään. Vaikka beace partyt ois jatkunukkin viellä lauvantaille, niin ei kyllä hirveesti innostanu. Myöhemmin illalla/yöllä kaveri tuli sairaalalta käymään moikkaamassa kikseissä, kun oli juuri vaavi syntymässä :) Siinä se sitten hetken päästä tuli maailmaan ! Onnea viellä <3 

Sunnuntai Helsinkiin ! Kaverille yöks :) Katottii vähä jotai leffaa kunnes tajuttii ettei siinä ollu järkee, nii alettii kattoo jotai sarjaa minkä nimee en kyllä nyt muista. Piti olla kaks yötä mut sille tuli töitä tiistaille nii ei ollu järkee jäädä sinne kykkimää. Tulin siis tänää Lohjalle, enkä oikeen oo mitää tehny. Bussi matka kului rennosti kun kävin matkalle ostamassa subin. Oi että täysjyvä leipä ja grillattukana on ehdottamasti paras ! Nyt sitä vois alkaa kattoo jotai rakentavaa sarjaa, jos vaikka katsomo toimis tällä kertaa tässä koneessa.2 kommenttia :

  1. Luulin et tarkotat toisenlaista muutosta .. Ja et oo enää ihana olit poistanu mut sun fb kavereist.. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oo ihana, koska karsin sielt ihmiset jotka ei mulle jutellu ? emt kuka oot mut luutavast joku niistä...

      Poista