Translate

tiistai 23. heinäkuuta 2013

210 - Mielipide teksti seksuaali suuntautumiset ja naimisiinmeno.

Rasisti sulje suusi...
Joo mulla ei vaihteeks kuvia tai omasta elämätä hirveesti tänne kerrottavaa vaikka onkin tapahtunut vaikka mitä mutta kaikkea sitä vaan ei tänne nettiin kirjottaa se on fakta. Niin päätin muistaa teitä ihania lukijoitani edes jollain postauksella taas. 

Eli näin aluksi kiitän JOKAISTA lukijaa koko sydämmestäni <3 Moni seuraa täälä, moni bloglovinin kautta, jotkut blogilistan ja moni kaverini/tuttuni facebookin kautta. Mutta se että nykyään olen saanut NIIIIN paljon kannustavaa kommenttia, pariin otteeseen on tullut joku sanomaan yleensä vielä joku puoli tuttu "hei muuten luen sun blogii, oon iha koukussa siihen" siis se on joku niin hieno fiilis kun sen kuulee ! Varsinkin kun joku ihan random tulee sen sanomaan on ihan sellanen olo että "mitä, minä ? voi kiitos :o" ja se vetää sanattomaksi :) Summer up:issa tapahtu viimeksi sellane tilanne et menin vähä sekasin "ooks sä se Nelli ? Joo mä seuraan sun blogiis aina se on nii hyvä" Tosiaan kiitos näistä ja jos joku jossain muuallakin tunnistaa niin saa tulla juttelemaan jos kiinnostaa :)

Asiasta kukkaruukkuun eikä tuosta enää sen enempää, vaikka voisin kiittää teitä vaikka miten maailmanympäri :D Tohon alas kommentti boksiin voin muuten laittaa viestiä toivepostauksista, vaikka jotain eri mielipide postauksia (voisin tehtä joskus mielipide videon tai jotain)  ?

VIHDOIN ASIAAN, eli nykyään mitä ihmisille homot, lesbot tai bi-seksuaalit meinaa. Minusta tuntuu että naiset hyväksyy tämän paremmin kun miespuoliset ? Enkä ymmärrä miksi. Me eletään 2013 vuotta eikä mitään tuhat sata miljoona paskaa ennen kristusta ja mulla ei mee millään jakeluun monien miesten homo fobiaa... "lesbot on jees, mut homot pitäis tappaa" Mitä pahaa ne homot on sulle tehnyt ? Ei oo tullu viellä yhtäkää tilannetta mistä oisin kuullu että joku homo ois väkisin yrittäny jotai heteroa. Ei se vaan mee niin, siis sekin kuulostaa jotenki jo tyhmältä ajatukselta. Sitku jotkut valittaa siitä miten ne välittää niitte ulkonäöstä ja kimittää.  
1. Ei kaikki kimitä, ja mitä väliä sillä on jos joku haluaa puhua kimeemmin. Oon meinaa tavannu jotai pikku Makeja jotka taas mörentää ääntä ollakseen kovempia mitä se sitten on...  
2. Mitä merkitystä sillä on joku haluaa olla tyylikäs ja muutenkin eikö jokainen saa pukeutua just niiku haluaa se ei tee ihmisestä huonompaa. Antakaa rakkauden sykkiä juuri siellä missä se sykkii, välittämättä sukupuolesta saatana.Siis herra jumala että täs tekstis menee kauva kirjottaa ku pistää ketuttamaa nii paljo, et oon lyöny kämmenel varmaa sata kertaa otsaan tän kirjottamisen aikana. Mutta koskaa en oo kyllä kuullut kunnollista syytä, miksi jotkut vihaisivat seksuaali vähemmistöjä vaikka niitä vihaajia vielläkin tästä maapallosta löytyy. Ne on ihmisiä siinä missä muutkin.. Mutta nyt erillinen aihe eli tämä kirkossa naimisiinmeno saman sukupuolen kanssa.  Juteltiin tästä asiasta kauvan kauvan aikaa sitten hyvän ystäväni kanssa ja varmasti tunnistaa mun sana lainauksiani jos lukee tämän :D Sori, mutta siis. 

Miksi se pitäisi hyväksyä ? Okei, nyt te mietitte siellä että just äskön sanoin että homot ja lesbot sun muut on ihan oikein. Mutta miettikää, se on uskonto joka on kirjoitettu niin kivikautiseen aikaan että jos sano olevansa homo niin se kirjaimellisesti tapattii just siihe paikkaa missä se sen sano. MUTTA ! Monelt todella, todella, todella uskovaiset uskoo niin miten sinne on kirjoitettu, ja pitävät sitä sanaa enemmän kuin tärkeänä että nainen on miehelle ja mies naiselle eikä mitenkään muuten päin. Se on uskonto, se ei ole lakikirja mitä voi muuttaa maailman uudistusten mukaan. Kuinka moni on nytkin on eronnut kirkosta uusien muutosten takia ja sitä saa lähes päivittäin lukea jostain lehdestä tai jostain vaikka ne olisivat kuinka uskovaisia hyvänsä. Uskon itse vähän siihen että jumala on olemassa. Mutta en ole varma että mikä se jumala on. Mutta sen uskon että ton homo fobian on se kivikautinen paavo vai mikä onkaa ketä sen raamatun on kirjoittanut niin se on sen siihen keksinyt eikä jumala, koska se tosiaan oli sitä aikaa. Silti mä ihmettelen miksi jotkut lesbot & homot haluaa kirkko häät jos uskonnon ns. säännöt kieltää sen. Miksi sitä halutaan väkisin ? Mitä yliarvostettua niissä kirkkohäissä on ?

Siinä taas pientä avautumista ja jos jollain on näihin vastaan sanomista niin kommenttia saa laittaa. Vastaan mielellään ! Vaikken asioista kaikkea tiedäkkään, niin nämä on vahvat mielipiteeni :) Ps. HERRA JUMALA ETTÄ SÄIKÄHDIN ÄSKÖ !!! Siis olin just saanu kirjotettuu tän postauksen ja tyhmänä menin tällä sivulla huomaamatta kattomaan youtubesta minkä biisin liitän tähä. AAAAAAA, KIITOS HERRAN JUMALA ETTÄ TALLENSIT TÄMÄN.

...ja avaa silmäsi.

"Älä tule pilaamaan mun iltaani
jos sulla ei oo muuta kun vihasi
Oot piikki mun lihaani
Enkä niin nisti et siitä digaisin
Joten pliis, hymyile kun tavataan
Hymyile ja tavallaan sä parannat jo maailmaa"

11 kommenttia :

 1. Mua taaa ottaa tos homojen adoptiooikeudes päähän se, että ihmiset sanoo "Niitten lasta aletaan koulukiusaamaan"... No ei aleta ellei kyseiset ihmiset "opeta" sille mukulalleen että homous on muka epänormaalia. Sitä Pijo-Pekkaa voidaan yhtä todennäköisesti kiusata muistain syistä kuten vaikka pituudesta, hiuksista tai ihan mistä vain !

  Aaa, saisin itekkin täst ison metelin aikaseks mutta oon vielä toistaiseksi pitäny suuni kiinni ja mesoan vain blogien kommenttibokseissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ! Toi adoptio juttuki... AAAAAAA ! :D Siis sillotällö tulee itellekki mielee että mitenni kaksi miestä tai kaksi naista ei muka pystyisi antamaan lapsellensa vaikka jopa paremman lapsuuden kuin hetero perhe... "kaikilla pitää olla äiti ja isä hahmo" on niillä suvussa varmaan sitä toista sukupuolta edustavia ihmisiä ja muuta ei se siitä ole kiinni ! ja ÄÄÄÄH :D

   Poista
  2. No juuri näin. Kummitkin voivat olla miehenä ja naisena olon esimerkki. Toinen naurettavuus on se, että "homojen lapsista tulee homoja"... öhöm.. no mutta nämä homothan jotka sen lapsen haluaa on alunperin heteroperheestä, joten eiköhän lapsi ole homo jos on ollakseen, eipä siihen loppupeleissä vaikuta vanhempien sukupuoli. Eihän yksinhuoltaja vanhempien lapsella ole jompaa kumpaa elämässään ja silti niistä tulee aivan normaaleja.

   Miten ihmiset oikeesti voi olla niin pikkumielisiä ? en ymmärrä ollenkaan.

   Poista
  3. tai sit se "lapsella pitää olla isä ja äiti" sössötys... onha niitä isättömii tai äidittömiiki tai orpoja..

   Poista
  4. No just niin ! Mun mielestä jokaisella pitää olla joku huoltaja, mutta sillä ei ole merkitystä että onko niitä yksi vai kaksi ja että onko ne tai se sitten hetero, lesbo tai homo mutta jos osaa kasvattaa lapsia ja on halu siihen niin miksi sitä ei voisi adoptoida

   Poista
 2. Ite oon biseksuaali ja hyvin avoimesti puhun siitä. Mua ei henkilökohtasesti kiinnosta, että mitä ihmiset on mieltä musta. Eikä myöskään muiden pitäs välittää.
  Kaikki saa pitää kenestä haluaa ja musta ois tosi upeeta jos kaikki oikeesti uskaltas olla sitä mitä on. Valitettavasti täällä kaikki ihmiset ei ole niin avarakatseisia kuin jotkut on..
  Mä odotan sitä päivää kun Suomessakin homot saa mennä naimisiin kirkossa. Ellei se ole jo(?). Kivaa tää aihe postaus, lisää näitä:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että pystyt olla asiasta avoin ! Niin pitäis kaikkien olla :) ja kiitos sinulle kommentista :3

   Poista
 3. Tää oli mun mielestä hyvä postaus, mut toi anto mulle jotenkin vähän ristiriitasen kuvan että annat aijemmin sellasen viestin et " homot, lesbot ja biseksuaalit sekä heterot ollaan kaikki samanlaisia, jokanen on vain ihminen! " mut tossa kirkkohäät jutussa annat taas sellasen " Heterot on parempia miks homojen jne. pitäisi saada kirkkohäät? ei pitäis koska ne on rakastunut väärään sukupuoleen " :o monet ihmiset jotka ei usko ollenkaan jumalaan menee kirkossa häihin, joten miks kirkkohäiden pitäis liittyy mitenkään uskontoon? Heterot jotka ei usko jumalaan saa mennä vapaasti kirkossa naimisiin, mut esim. homot jotka ei usko jumalaan ei saa mennä. Mun mielestä ihan perseestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirkko häät on uskollinen juttu ! Missä pariskunta siunaa suhteensa ja se että uskonnossa sanotaan niin ei ole mun päätettävissä. Sekä uskonto oisi mun mielestä parempi jos se hyväksyisi kaikki suhteet ihmisillä mutta niin ei ole ja se että nykyää ihmeset haluaa muuttaa sitä mikä on joskus miljoona vuotta sitten päätetty on hullua ? Jos usko sanoo ei kirkko häitä miksi niitä ei sitten voi pitää jossain muualla ?

   Poista
  2. ihmettelen myös että miksi kirkko häät on niin yliarvostettuja

   Poista
 4. Eli siks et kannata homoille ja noille kirkkohäitä koska kunnioitat kummiskin joidenkin uskontoa? No sitten, taisin saada tosta sun postauksesta vaan väärän käsityksen!

  VastaaPoista