Translate

sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

211 - Tupareita, synttäreitä & läksiäisii

Herra jumala sitä on ollut taas tapahtuma rikas viikonloppu vaikka mikään ei mennytkään niinkuin suunnittelin. Kaverin piti Imatralta tulla meille vklp.ksi, mutta tuli kuumeeseen niin ei tullutkaan. Piti siis mennä pienellä porukalla mökille kun, muuten oli kaikkia juhlia mutta sinne en oisi saanut ottaa vierastani mukaan. Mutta sitten kun hän ei päässytkään tulemaan, niin jouduin jättämään mökki reissun taakse kun kyydit sun muut jutut ei natsannut keskenään.

Joten perjantai menin mussun Janskuni tupareille. Sieltä ei ole kuvia, kun laiskana jätin kameran kotiin :D Mutta hauskaa oli ! Naurettiin paljon, laulettiin tanssittiin ja ennen kaikkea paras väittely ruotsin kielestä, sen osaamisen tarpeudesta ja siitä että sen ei kuuluisi olla pakollinen kieli opiskella. Sekä tupari lahjani oli varmasti mieleen jäävä kolme kiloinen melooni ja kaikkea muuta pientä. Ilta meni ihan jäätävän nopeasti.

Lauvantai sitten oli rakkaan ihanan yhden parhaimmista Rimppelin syttärit ja läksiäiset :( Voikun aika ei vaa enää kuluis, koska en haluu et mun kulta Rimppa Pimppa muuttaa poiiis ! Vaikka ei se sinäänsä niin kauvas muuta ettei sillon tällön viikonloppusin nähtäisi mutta se ei riitä, mutta kun sen on riitettävä ;s mmm... Mutta oli kyllä hulvaton meno :D Ilta kului syödessä grilli vartaita, makkaraa, fetasalaattia ja mustikka muffinsseja ! NAM <3 Siis oli ihan järkyttävän hauskaa, kokoajan keksittiin jotain uutta ja ihmeellistä puhuttavaa ja naurettiin välillä enemmän kuin paljon :D Kaikki tän postauksen kuvat onki just eiliseltä.

ps. Pepe per-jan-tai ! (sisäpiiri juttu) :D ja kiitos musut kaikille ihanasta viikonlopusta <3


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti