Translate

keskiviikko 7. elokuuta 2013

214 - Lintsi päivä !

Pöööö ! Oli erittäin hupaisa päivä :) Elikkä tänää oltii linnanmäellä. Joka oli tosi hyvä, koska Lohjalla oli kuulemma koko päivä ollu ihan karmiva sää satanu ja ukkostanu. Helsingissä kaikki oli toisin ja arskaa riitti vaikka muille jakaa. Lintsi päivän aikana huomasin kyllä muutamia todella huvattavia faktoja 1. Aina kun kieputin on lopullaan ja laite on sellaisessa ihme asennossa AINA vähintään yksi sieltä laitteesta sylkäisee alas 2. Jokaisessa laitteessa (yli120) vähintään on vähintään yksi joka huutaa/kiljuu/muuten vain pitää kovaa ääntä 3. Älä koskaan mene kieppiin kahta kertaa peräkkäin 4. Lintsin ransalaiset ovat parhaita ! 5. Ukko (laite) menee jäääätävän nopeesti 6. Siellä hilluu hirveesti ihmisiä jotka on rakkaudensa kukkuralla, mutta silti pusukoppi on aina tyhjä vaikka moni tuntuisi tarvitsevan oman huoneen :DD

Varmasti olisi muutakin lisättävää tohon listaan. AINIIN, siellä oli sellanen jokanen varmaan tietää kun leikkipuistoissa on sellane esim. hevonen tai joku koira sit siinä on sellane vieteri alla ja se kiikkuu ? No mutta sellasii oli lintsillä PAITSI ETTÄ ANGRY BIRDS :DD Yleensä en niin välitä niistä linnuista koska, oli ja meni. Mutta ne oli nii söpöjä. Tärkeä info, eikö vain ?

Mutta juu oli kiva, ja hyvin lämminpäivä :) Voitin muuten sellaisen autonkin ! Okei sellasen söpön pehmo auton mikä on pinkki sininen ja siinä on liekkejä, jea ;) Nyt takasin Lohjalla ja kun kaikki on valittanu et täälä on ollu koko päivä ihan kauhee ilma, nii heti ku tullaa takas nii pilvet oli lähös vissii vast Helsinkii päi ku matkalla sato ihan kaatamalla mutta Lohjalle saavuttua vaan tihutti (y) Onnistunut päivä kaikin puolin ! Mutta nyt en enää jaksa kirjottaa, koska en saanu viime yönä ku kaks tuntii unta ja oon kävelly koko päivä :) Moikkelis !

 Tällä kuvalle sai kyllä nauraa... Miten siisti tuulitukka voikaan olla !

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti