Translate

keskiviikko 28. elokuuta 2013

216 - "joskus ei vain opiskelu maistu"
Mooi ! Blogin puolella ollu tässä jonkin aikaa melkoisen hiljaista. Mutta se ei ole johtunut mistään muusta kun koulupäivien pituudesta ja siitä tulleesta väsymyksestä... Nykyään aamuisin jaksan juuri ja juuri laittaa pakkelit nassuun, vetää nopeasti jotain päälle, hiukset kiinni ja koomasena kouluun. Se että koulupäivät ovat suurin osa 8 - 15.30 ja tää jakso on melkoisen rankka henkisesti muutenki. En ees yleensä nuku päikkäreitä, oikeestaan ikinä ennenkuin ammattikoulu alko :D Oon aina tienny olevani huono nukkuu päiväunii, koska siinä menee mulla kokopäivä kun nukahdan niin mä nukun pitkään. Joka tarkoittaa sitä että nukun kokopäivän ja en saa yöllä enää unta. MUTTA nyt oon ollu nii väsyny, että vaikkanukkuisin 6 tunnin päiväunet saisin mentyä ihan normaaliin aikaan yhdeltätoista nukkumaan en tajua ! ja kaiken tän lisäks ollu henkisiä kipuja jonkin verran JA ens viikolla pitäis olla kaks koettakin. Mistä mä saan energiaa ?

Aloin just miettiä että mitä kerron nyt kun en ole vähään aikaan kirjoitellu... Niin paljon sanottavaa, mutta niitä lähtis kirjottamaan niin tulis varmaan aika sekalainen postaus. Eli olkoon tämä postaus koulu painoitteinen. Mutta tosiaan, nyt jo on tullu juteltua aika varmasti pystyn sanomaan kaikkien luokkalaisten kanssa jotain oma-aloitteisesti. Mulla on sellane kuva että sieltä saattaa ajan myötä tulla moniakin tärkeitä kavereita. Vaikka luokka onkin mukava, koulussa kaikki ei ole niin mukavaa. Jotkut opettajat, osaavat tehdä tunneista niiiin raskaita että minuutti tuntuu tunnilta ja yksi oppiaine kestää keskimäärin kolme tuntia. Jotkut tehtävätkin on aivoja syöviä mm. äikän sieni tehtävä jossa piti tietolauseista tehdä "tarina"/joku järkevä juttu ja tietotekniikan world tehtävät AAARRRGG ! Mitään ei voi inhota niin paljoo. Siis ne on niin ammattilais kielellä kirjotettu että opettajakaan ei saanut yhdestä tehtävästä selvää. Mikään tehtävä ei oo koskaan saanu mulle aikaseks sellasta ahdistusta mitä ne joka on outoa :D Sitä odotellessa kun tulee enemmän ammattiaineita ! Tässä tälläinen avautuminen, väsyneen opiskelijan suusta.

Viellä noista henkisistä kivuista. Minuun on vaan osunut niin monta nuolta saman aikaisesti. On ihastumis hulia, ikävä huolia, oon kipee, viel toi väsymys päälle ja vaikka mitä muuta. Mutta kyllä tää tästä, koska mulla on parhaimmat ystävät <3 Vaikka nyt on tullu oltuun vaa koulussa ja tosi paljon kotona että parantuis kunnolla nii tulis ehkä virtaaki enemmän. Elämän tilannekkin on nyt niin huonossa hapessa joka tietenkin vaikuttaa opiskelu intoon, mutta tästä kohti parempaa ! On vaan ollut tilaneita joista on iskenyt vanhat huonoimmat hetket raikkaaseen muistiin ja siihen päälle suuri huoli tärkeistä ystävistä.

ps. on siellä koulussa ollut kivaakin ! Tajusin just että tosta saa iha sellase kuva et "ihan kaikki on perseestä" kyl mä uskon et mitä enemmä tutustuu uusiin luokkalaisiin paremmin, oppii noihin rytmeihin ja oppii ymmärtää uudenlaiset tehtävän annot nii kaikki mistä valitan alkaa hymyilemaan :D


"Pelkää en siedän sitä tiedän sen 
mutta kun katson sua mä olen tyttö hiljainen 
tahdon sinut vällyihini nukkumaan 
ettei sulle tulis kylmä enää milloinkaan 
kipua
Mä oon seilannu merten toisel puolel 
mitä tulee vihaan nähny miten toinen kuolee 
nähny syövän elämää syövän 
nähny väkivaltaa ja miehen naista lyövän 
mä oon istunu vieres tuntenu sen paskan 
sun katseesta näkee et sä oot kulkenu sen matkan 
lähen kaksseiskan niinku Winehouse 
eikä musta jää jäljelle ku tuhkaa ja kaipaus 
sano mitä varot, varo mitä sanot jos sanot 
mitä sattuu, se sattuu mitä sanot 
enkä purkaa näit ikin enää kellekkään 
vaik mun on melkein mahdoton hengittää
olla selvinpäin, varsinkin näin nuorena 
sun päätös on onks se taivas vai tuonela 
mut tiedän et se tulee vastaan vielä 
ja kaikki jotka lähtee tulee vastaan siellä"

6 kommenttia :

 1. siis voi jumalauta ootko tosissas, valitat et amikses on rankkaa :D voi kuule tuuppa lukioon niin näät että mikä on rankkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin valittaa koska en menny lukioo, enkä ikinä menis lukioo. Koska oppimisvaikeuteni on niin vakavia :D Mutta elämän tilannekkin tekee tosta amiksesta raskasta eikä pelkkä amis näin selvennykseksi ! :)

   Poista
 2. Voin tolle anolle sanoo ja ihan sullekkin, lähihoitaja ala on varmaan yks rankimpia ammattikoulun aloja. Itte olen Nelli samassa koulussa sun kanssa, eka luokka on tosi raastavaa, melkein pelkkää teoriaa, teoriaa, teoriaa ja attoaineita. Mielenkiinto hiipuu kokoajan pois ja takasin. Sen kun jaksat niin kyllä sitten helpottuu, pitää vaan muistaa että jaksaa tehdä sitä mikä susta tuntuu hyvältä! :) Toi ala on vaan tosi paljon lukemista ja jonkun verran ulkoa opettelua, mutta siihen kyllä tottuu ja rytmiin alkaa päästä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikee keksii muita sanoja ku että jos täällä kommentista voisi tykätä niin tykkäisin :D

   Poista