Translate

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

217 - Kesän viimeisiä päiviä.

Nyt on taas sunnuntai, ja huomenna alkaa taas kouluviikko. Tuntuu että tää viikonloppu meni vain vilahduksena edestä. Siis oikeestaan kun miettii, en tehnyt oikein mitään ? Perjantaina olin niin väsynyt etten jaksanut oikeastaan nähdä edes ketään (joka on PIRUN harvinaista). Joten menin vaan kotiin datailemaan ja kuuntelemaan musiikkia. Illalla vähän jopa luin psykologian kokeisiin ja tajusin ettei tenttaamine/lukeminen oo yhtään mun juttu... Ennenku aloin lukee oli varma olo et osaan, tuli viel varmempi olo kun luin, mutta... Heti kun iskä kyseli multa niitä niin meni hermo ja oon sata varma ette osaa mitää. En enää ikinä lue kokeisii perskule :D Ok, ei sais luovuttaa mutta mistä saisin sitä voimaa lukee ku oon nii väsy ette jaksa tyylii ku nukkuu ?

Lauvantai menin keskustaan kurkkaamaan onko siellä ketään/mitään, no Lohjalla ollaan nii ei tietenkään miksi edes kävin katsomassa :D No olin tunnin siellä yksin lillunu, nii siihe tuli pari kaverii ja suunniteltiin sitten vähä että mitä illalla. En mä siel kauhee kauvaa viihtyny ku menin himaa lataa akkua pirun iphone akku kestää puol päivää jos sitä aktiivisest käyttää (y). Mutta illalla sit viel menin Kim.n kaa ajelee ja hengailee pitkin Lohjaa. Ehkä tänäänki :)

Tänään en oikeestaan ole saanut mitään aikaan. Kuunnellu musiikkia, lauleskellu sen tahdissa, kuvannu kaikkee turhaa, meikannu ja sekoillu ! Aivan, "aamulla" mun heräsin niin Emmitsu tuli moikkaamaan, kun oli lenkillä hoitokoiransa kaa. Hitto ku en ottanu kameraa mukaan sillo ulos ku se oli niiiiin söpööö, kunnon nallekarhu :3 Tänään ei siis kummosia ole tapahtunut ! Äh, en malta odottaa että salkkarit alkaa ja julkkis bb alkaa ja idols alkaa ja uus awkward kausi alkaa ja VAIKKA MIKÄ MUU. Onkoha ens kuu mun elämän alku vai loppu ku noi kaikki alkaa ja lista viel jatkuis kuinka pitkälle mutten jaksa miettii ? Musta tulee kothi = kotihiiri. 

ps. syksy tulee, eikä oo yhtää kivaa !4 kommenttia :

 1. ooi ihanii kuvii susta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä mö kieltämättä vähän viisaammalta noissa näytän kun sillo ku nähtii :DD

   Poista
  2. joo oisit sillo ottanu tosiaa sen kameran mukaa, oltas voitu ottaa susta ja turresta hienoja blogikuvia ;D!

   Poista
  3. Ois ollu oikee eläimelline kuva ku koira joka näyttää karhupoikaselt ja nelli joka näyttää kaljurotalt

   Poista