Translate

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

227 - Elossa ollaan !

Sori taas rakkaat lukijat ollu taukoa tän kirjoittamisessa. Se osittain on johtunut siitä että en oo mm. kantanu kameraa joka paikassa mukana. Eikä oikeen ole kerrottavaa kun arkirytmini on kouluun > keskustaan hetkeksi, nään muutamaa kaveria > salillle > takaisin kotiin ja loppupäivänkin makaan silmät ristissä koomassa sängylläni ja illalla saatan hyvällä tuurilla katsoa julkkis bb.n. Oon ollut hyvin väsynyttä ihmistä tässä viikon tai pari, toivottavasti tää loma piristää ! Mutta muutamia paloja tämän kymmen päivän ajalta:


1 & 2. Perjantaina tuli pidettyä rauhallista iltaa Rinalla, syöden tortilloja ja amppari mehujäitä :p 
3. Onkin kuva viellä koulusta kuinka innokkaita ollaankaan..! 4. Tatuoiti himo ei lopu vaan kasvaa ja kasvaa :(

1 & 2. Eilen todella pirteänä aamupäivästä 3 & 4. Kun sitä vaan tajuaa että siellä on sykysy.

En tiedä miten teillä mutta mulla alko ainakin perjantaina loma ! Aluksi kelasin että lomastani tulee melkoisen tylsä. Koska ei ollut mitään suunnitelmia, paitsi tietty pe-la Viroon rakkaan ystäväni Rinan kanssa<3 Mutta nyt sitä huomaa että vaikka ei ole yritänyt edes hirveemmin suunnitella, niin mulla ei ole enää yhtäkään päivää viikosta millon ei olisi jotain mitä pitäisi tehdä. Hullua, piti kerkeä Turkuunkin moikkaamaan kaveria mutta musta tuntuu että taitaa se reissu jäädä välistä :(  

Tän hulinan keskellä mun loma on alkanut oikein hyvin. Perjantai meni löhöillessä, telkkaria katsellessa, syödessä hyvää ruokaa, jutellessa ja ensinnäkin hyvässä seurassa Rimpulani kanssa. Eilinen aamu oli aika hidasta toimintaa :D Vasta viiden aikaa olin  kotona ja kuudelta lähdinkin jo pois. Kim tuli kavereidensa kanssa moikkaamaa mua Tammisaaresta ja ajeltii ympäri Lohjaa. Myöhemmin illalla otettii myös mun kaveri Emmi kyytii ja lähettiin metsästää bileitä, vaikka oltiinkin koko porukka selvinpäin. Ei Lohjalla, ei Saukkolassa, eikä Siuntiossa kunnon bileitä. Pettymys eikö kukaan osaa enää juhlia kunnolla, vaan pitelee sen siaan ympäri Suomea illanistujaisia. Kaikin puolin vaikka kunnon bileitä ei löytynyt, oli mahtava ilta!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti