Translate

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

231 - Lohjan nenäpäivä

Tänään oli siis melkoisen rento koulupäivä ! Pari tuntia terveys tietoa missä juteltiin päihteistä. Kahdelta mentiin luokan kanssa nenäpäiville keskustaan tunnilta. Siellä sitten oli kaiken näköistä ohjelmaa oli muffinsseja, onnenpyörää, jotain myyntiä, esityksia ja muuta ohjemaa. Tänään ei kyllä oo missään vaiheessa kerennyt olla tylsää. Seurattiin siinä hetken ohjelmia ja nähtiin tuttuja joita ei oltu taas vähään aikaan nähtykkään. Ihan lopuksi kuitenkin kävin pyörittämässä onnen pyörää kun siinä ei ollut enää jonoa ja se oli ilmainen. Eka yritys, ei osunut voittoa. No sitten se antaa mun yrittää uudestaan, eikä vieläkään voittoa. Säälistä se sitten sanoo että "no koita vielä kerran". No minähän koitan eikä taaskaan voittoa.. Sen jälkee se siirtää sitä nuolta voiton kohdalle ja antaa mulle palkinnon :D Ehkä olin niin surullisen lapsen näköinen kun en meinannut saada palkintoa. 

Sen jälkeen pyörin vielä hetken keskustassa ja sitten menin salille. Tänään oli kyllä niin hyvä treeni, että on kyllä järkyttävän hyvä fiiliski ! No sitten kun salilta pääsin tuli viesti "mitä siinä huomisessa kokeessa olikaan ?"  MISSÄ KOKEESSA ?! No nyt tulee kiire lukemaan joten en kerkea kirjoittelemaan päivästä tän enempää, koska minä tunnollinen opiskelia. Heippadei <3 Toivottavasti teilläkin siellä oli hyvä päivä !

Innokas kalle & sen pallo

2 kommenttia :

  1. eiks kalle sust oo kusipää sen jälkee mitä se teki jeminalle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunnetko edes kyseistä henkilöä ? ja väitätkö ettet ikinä tekisi virheitä ? JA musta tuntuu ettet tiiä koko totuutta.. Sitten vastaus ei todellakaan ole kusipää, vaan vitun hyvä kaveri !

      Poista