Translate

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

234 - Hyvää isäinpäivää kaikille :) !

Varmasti kaikki tietää että tänään oli isäinpäivä ! Mutta se taas huomattavasti ei ole niin varmaa että kaikilla olisi isä. Oli surullista/koskettavaa lukea kuinka facebook täyttyi enemmänkin toivotuksista taivaaan puolelle kun tänne. Ajattelukin tästä kaikesta saa ahdistumaan, ettei kaikilla ole vain isää syystä tai toisesta. Mutta hyvää isäinpäivää kaikille iseille missä sitten matkustavatkaan !  
Ps. Iseiksi lasken vain ne jotka ovat hoitaneet tämän "tehtävänsä" suunnilleen niin kuin pitääkin eli on lastensa kanssa joissain tekemisissä. Koska liikaa kuullut niitäkin tarinoita missä asiat eivät ole näin :/

Meillä isäinpäivä meni siinä kun aamulla tulin kaverilta, toivotin isille isäinpäivät ja annoin lahjan (toilet laukun, jossa oli partageeli ym.) Hetken päästä myöhemmin syötiin iiiihanaa ruokaa, eli tollasii peruna palloja, kanapihvii missä oli juustoo ja jotain kinkkua välissä namnam ! Siinä pidettii sitten ruoka lepo ja käytiin siwassa hakemassa mun tulleet Oriflamen tilaukset (mm. toi punanen "lamppu" ton ekan kuvan takana) Sitten mentiin tohon naapuriin mummille ja vaarille syömään herkkuja, antamaan lahja ja juttelemaan niitä näitä. Nyt sitten ollaan kotona silmät ihan ristissä kun on tullu syötyy tänää niin paljon ja niiiiin hyvää ruokaa. 
Ps. Mulla on maailman paras isä !

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti