Translate

maanantai 25. marraskuuta 2013

236 - Vähän kaikkea


Kukkelikuu ! Juurikun kerkestin kaikille sanomaan että postauksia on kerrankin tullut multa hyvään tahtiin, niin loppuu aihe kirjottamiseen. Nyt vähän kerron satunnaisesti mitä tässä kahdessa viikossa on tapahtunutkaan. Alotan helposti viime viikonlopusta, koska postaus menisi liian sekavasksi jos kertoisin jokaisesta päivästäni kaiken. Mutta viikonlopun olin Rinalla, perjantai me vain juteltiin kaikkea ja katottiin tyttöjen kanssa "sekaisin saduissa" -elokuva. Se oli ihan hauska, mutta kieltämättä outo piiretyksi :D 

Lauvantaina me sitten vähän isommalla porukalla vietettiin iltaa ja suht. kaikki meni hyvin, pientä draamaa laskematta. Ensi viikonloppunu onkin jo pikkujoulu ! Kauhee kun aika menee jouluaattoon on enää alle kuukausi. En malta odottaa :) Sunnuntai päivän olin vielä rinalla koomailemassa ja syömässä hyvää ruokaa ! Illalla kotiin ja iskä toi kokouksesta jäänyttä voileipä kakkua. Ai että sitä on tullut ahmittua. Mutta vieläkään kaikki hyvä ruoka ei ole tässä !

Sillä tänään maanantaina meillä oli koulussa ravitsemus ja elintarvike hygienia tunnin labrat, jossa teimme haluamaamme ruokaa ja jälkiruokaa.  Ruuaksi tortilloja, joka oli niiiiin luksusta kun oli täytteitä joka lähtöön ja jälkiruuaksi meidän rynhän tekemää suklaa kiisseliä ! Oli kyllä hyvää, vaikka kiisseliin jäi vähän paakkuja, tuli inhottava pinta ja ei maistunut oikein millekkään :D Ehkä ihan hyvä että ollaan lähihoitaja alalla.

Siinä vielä aika sekailaisesti tässä postailu tauvon aikana otettuja kuvia:


Vielä vikana kuva niistä mitä tuli tässä tilattua oriflamelta ! :)Ei kommentteja :

Lähetä kommentti