Translate

lauantai 30. marraskuuta 2013

237 - Idols

Eli torstaina koulun jälkeen lähdettiin Emmin kanssa Espooseen. Koko reissu oli melkoista sähellystä mutta silti onnistunut tosi hyvin ! :D No oltiin siellä tosi aikasin, kun isälläni oli muita menoja myöhemmin niin lähdettiin heti kun pääsin koulusta. Paikan päällä ihmettelimme kun barona areenalle ei jo pääsisi sisään (lämmittelemään/kahville). Oltiin siinä sitte hetke ihan hukassa, mutta päätettiin lähtee viereiseen urheilu keskusksen heseen :D Lievästi ahdistavaa mennä popsimaan kunnon hamppareita kun muut ympärillä urheilee. Mutta aika meni nopeasti ja mentiin baronalle takaisin.

Siellä meitä sitten odotti järkyttävä jono ! No se meni kyllä nopeasti mutta oli se aika järkytys nähdä "näinkö paljon täällä on väkeä oikeasti" Siinä muutenkin oli lievästi sanottuna lievä ärsyyntyminen, kun ei ollut varmaa oliko meille varattu 1 vai 2 lippua ja että pääseekö Emmi kanssani kaveri yleisöön vai pitääkö ostaa paikka. Kaiken kukkuraksi siellä alko vähän satamaa räntää ja tuulemaan... Sisälle ku päästiin, meni ihan ongelmitta tämä paikka juttu ja Emmi pääsi kanssani. Siinä sitten fiilis alko paranemaan, paikkamme oli tokalla rivillä tuomareiden takana. 

Nyt varmaan se suurin kysymys. Eli miksi ihmeessä olin katsomassa idolssia ? No jos olette seuranneet ketä kilpailijoita sielä on niin tunnen Josen joten kuten ja päästiin sinne sitte paikan päälle kannustamaa kamua, niin miksipäs ei ! ja hyvinhän se veti, taas kerran ! Onnea vielä jatkoon on mulla talentti kaveri ku vieläkin jatkossa, vaikka kilpailioita on enää 4. Täällä peukut kokoajan ylhäällä !

ps. valitan kuvien laadusta en ollut varma saako järjestelmäkameraa ottaa sinne mukaan kun en ennen ole idolssia ollut katsomassa. Mutta laatu aka. iphone 4

pps. muistakaa kaikki äänestää Jose voittoon ! :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti