Translate

maanantai 9. joulukuuta 2013

240 - Kuukauden suosikkeja


Jaloo ! Tälläsen vapaa päivän lystiksi, ajattelin kirjoittaa tääs tänne :) Tänään on siis nukuttu pitkään ! Datailtu ja kuunneltu musiikkia. Rina oli täällä meillä kylässä eikä oikeestaan tehty ihmeempii tanssittiin, laulettiin ja juteltiin ! Käytiin myös Siwassa hakemassa mun Oriflamelta tullut paketti iskän kyydillä. Paketti pistettiin iskän autoo ja päätettii kävellä takasin meille. No sielä oli niin perskuleeen kylmä että ei enää ikinä... Ois niin helppo olla karhu... Mennä nyt vaan talvi unille ja herätä seuraavan kerran joskus keväällä.

Mutta kumminkin ! Paketissa tuli mm. toi lintu kaulakoru mikä näkyy tossa alemmassa kuvassa. Se on niin ihana rakastuin siihen heti, sen hinta oli joku noin 10€. Sun muiden tilausten mukana tuli myös sininen pyyhe setti, missä on kolme erikokoista pyyhettä ja sen lisäksi vielä tuuheuttava ripsari.


Kuukauden suosikkeja !
Osa näistä on siis viime kuusta ja osa tämän kuun alusta. Paria noista olen ostanut jo aikaisemmin mutta tullut suosikiksi tässä kuussa. Suurin osa ihan uusia.


 1. Oriflamen luomiväri paletti, se on jotain täydellistä. Se ei sottaa, se pystyy hyvin ja kaikki tarpeelliset sävyt löytyy.
2. Oriflamen tuuheuttava ripsiväri, ei jätä tahmeaksi ! Eroittelee ripset hyvin.
3.  Tämä ECLAT weekend hajuvesi, jos joku voi tuoksua unelmalle niin tämä ! Monesti kun ollut kavereiden kanssa ja on heilauttanut kättä tuulessa niin sieltä on tullut sanat "mistä toi ihana haju tuli" -onko se tämä ? ja se on ollut joka kerta tää hajuvesi.
4. Oriflamen silmänrajaus tussi, ensimmäiset mielipiteeni oli paljon kirosanoja, sillä se oli niin kuiva. Sitten kun sitä oli muutaman kerran käyttänyt jäljestä tuli erittäin hyvää.
5. Viimeinen mutta ei vähäisin, Maybellinen kynsilakan poistoaine. Pitkän 16vuotisen elämäni ajan "joka päivä" olen miettinyt että kysilakan poistoaineet & laput on h*lvetistä. Mutta tää ! Dippaat sormes purkkiin, pyörität sitä pari kertaa siellä ja kuin taikaa kaikki kynsilakat on poissa ! (e toimi ihan yhtä hyvin kylläkään glitteri lakan kanssa)


1. Nää ihanat sulka korvakorut mä ostin kun oltiin kaverin kanssa Virossa. Rakkaus näitä kohtaan on niiiin suuri, ne sopii hyvin blondien hiusten kanssa koska pilkottaa kivasti tukan välistä.
2. Risti kaulakoru, tilasin viime kuussa Nellyltä. Se on tollanen aika normaali hely, mutta koristaa kivasti paitaa. Nyt kun oon käyttäny tässä viikon ajan enemmän löysiä toppeja niin pistää ensin jonkun lyhyen korun kaulan ympärille ja sitten ton siihen paidan päälle killumaan (y)
3. Oriflamelta toi lintukoru, tää onki tuolla jo ylenpänä niin tästä tuskin tarvitsee hirveästi selostaa. Mutta se on I-H-A-N-A !

6 kommenttia :

 1. Eikö sua kyllästytä et sul on ollu aina toi sama hiustyyli? :o paitsi pidennykset tuli mut muuten aina ihan samanlaiset? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No 7 lk asti :D Sinäänsä kyllästyttää mutta en uskalla värjää minkään värisiksi enää kun ollut niin pitkään blondi ! :p Mutta suunnitelmissa on nyt vähä pientä muutosta ;P

   Poista
 2. Hei vähän nätti toi lintukoru! :)

  VastaaPoista
 3. hankkisit paremmat pidennykset, loistaa nii hyvin et noi on pidennykset :D

  VastaaPoista
 4. Venttaas sekka kaivan mun kiikarit !

  VastaaPoista