Translate

tiistai 17. joulukuuta 2013

341 - Idolssin semifinaali !


Eli tuli viime torstaina taas oltua barona areenalla. Tää postaus tulee nyt vähän myöhään koska ei vaan ole ollu aikaa... Tai sitten en ole jaksanut lisää kuvia koneelle, muokkaa niitä, liittää blogiin ja kirjoittaa ? NO, mutta siellä siis olin. Vaikka ei tämä "lisä" esiintyjä (vai miksi sitä sanotaan) ei ollutkaan mieleisin eli Antti Tuisku. Kaikki kisassa olevat esiintyivät kyllä hyvin ! 

Tämä jakso oli siis sellainen missä vanhat idolssi tähdet, tulivat laulamaan uusien kanssa. Jotkut ehkä jäivät kaksin esityksissä vähän varjoon, mutta oli sitä kyllä kiva kuunnella. Kaikista iloisin, ylepein ja onnellinen olen kyllä siitä että esiviikon finaalissa kaverini Jose on vieläkin mukana ! EN OIS USKONU, mutta niin pääsi käymään ! Vau... Saa taas pitää peukkuja pystyssä ja jännittää kumpi sitten voittaakaan Mitra vai Jose ? Pistäkää ihmeessä kommenttia omasta suosikistanne tähän postaukseen jos olette seuranneet Idolssia !

Ps. Osa kuvista voi olla aika epäselviä, sillä suorassa lähetyksessä ei saanut käyttää salamaa eikä kamera tarkentanut kunnolla. Sekä esitysten aikana ne jotka katsoivat, huomasivat varmaan että ainakin osat esiintyjistä ei osannut olla sekunttiakaan paikallaan ( joka on hyvä siis kaikessa muussa kun kuvien otossa :p )

Antti Tuisku
Tuomaristoa
Sara & Diandra
Koop & Mitra
Jose & Pete
Nomi & Martti
Siinä vielä semifinalistit odottavat tuloksia siitä ketkä kaksi on finaalissa.

1 kommentti :