Translate

torstai 19. joulukuuta 2013

342 - IDOLS FINAALI


Varoitan jo nyt, ennenkun rullaatte alas ! Että tämä postaus on todella kuvallinen, verrannuttuna tekstin määrään. Senkin myös huomasin että toinen idols postaus putkeen. Lupaan tossa viikonloppuna kertoa vähän muitakin arjen kuulumisia. Mutta taas tänään oltiin Baronalla katsomassa Idolssia.

Siis voin sanoa että esitykset oli tänään todella hyviä ! Sabotage ihan yllätti :D ja no Laurilta olisin odottanut ehkä jotain siistimpää ? ja finalistit Jose ja Mitra, huh huh ! Viikossa tuo kaikki kasassa kolmen biisin opettelu ja yhdet vielä niistä ihan uusia ja omia, vau.. Voittajaksi tietty olisin kaverin halunnu. Mitra vei, mutta eikös yleensä idols historiassa toiseksi tulleet ole menestyneet paremmin ? ;) Saa nähdä miten tänä vuonna käy. (kiitos Jose et päästii taas paikan päälle kurkkimaan !)

Tänään alkoi muuten mulla joululomakin, eli todella sopiva loman aloitus ! Mitä te ajattelitte tehdä lomalla ? Muutakun syödä jouluruokaa ja juhlia uutta vuotta ? Itsellä on aika paljon suunnitelmia, ainakin nyt tuntuu siltä. Saa nähdä mitäs kaikkea tässä kahdessa viikossa kerkeää :) Aattelin ainakin syödä paljon jouluruokaa, koska se on ehkä parasta <3


<3

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti