Translate

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

346 - Sinne se loma sujahti


Jaloo kaikki ihanoiset sielä ! En tiedä miten teillä, mutta täällä on toistunut joka vuotinen loma rytmi. Tähän rytmiin siis kuuluu: laiskuus, aikaan saamattamuus ja mikä tärkeintä unirytmi silleen että ei saa öisin unta ja päivä nukutaan ettei vahingossakaan saisi mitään aikaiseksi. Vaikka ennen lomaa suunniteltiin että nyt tehdään kaikkea kun kerrankin on aikaa, niin ei se kyllä ikinä niin mene. 

Mutta sain minä sentään jotain hyödyllistä ja vähämmän hyödyllistä aikaan. Loma alkoi niin tein huoneeseeni järkyttävän suursiivoksen. Tyhjensin jokaisen nurkan ja kaapin. Jo oli ainakin koska yhteen kaappiin en ollut katsonut kuuteen vuoteen :D ... Nyt se on sitten tehty pois alta, niin ei tarvitse miettiä sitä ! Sitten vietin hyvän jouluaaton ja söin paaaljon kinkkua, perunalaatikkoa ja suklaata <3 Sen jälkeen kävin Turussa moikkaamassa kamuja mitä en ole nähnyt vuoteen ! Että oli ihana viettää vanhojen tuttujen kanssa hyvän ystävän synttäreitä :) Sitten olikin jo uusivuosi. Se nyt ei mennyt ihan putkeen, mutta silkikään en voi sanoa että kivaa ei olisi ollut ! Nyt oltiin juhlistamassa tiiviillä kaveri porukalla eilen loman viimeisiä päiviä. Oli jotenkin niin hauskaa ja hyvä tunnelma ettei voi sanoin kuvailla. Huomaa heti kun on paljon pelkkiä tärkeitä ihmisiä ympärillä, niin eihän illasta voi tulla kuin paras.

Tänään vielä suunnitelmissa olisi mennä kummitädin ja äidin kanssa syömään jonnekkin, kun se on kerrankin Suomessa. Saa nähdä mihin mennään, voi olla ettei nää Lohjan kulma kebulat oo nii hyvii kun Dallasissa :D

Ainiin ! Näin vielä tänne loppuun käykää kurkkaamassa uutta blogin facebook sivua TÄSTÄ LINKISTÄ. Nyt on muidenkin keillä ei ole bloggeria helppo seurata blogiani. Sinne tulee välillä myös muuta ekstraa joten kannattaa kurkkia ;)  Ei kommentteja :

Lähetä kommentti