Translate

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

347 - Shoppaluu


Holaaa kaikki lukijat ! Elikkäs eilen lauvantaina olin Helsingissä shoppailemassa. Mukaan tarttui monia ihania uusia juttuja. Rakastuin pariin näistä ensi silmäyksellä. Oli kyllä hyvä päivä ja hauskaa oli, vaikka shoppailu seura ei ehkä ollutkaan niin innokkaana kaupoissa kuin minä. Koska pojat ja shoppailu, tiedätte kaikki varmasti :D Tasan kerran on ollut tilanne missä poika on itse kysynyt pääseekö ostoksille kanssani ja vastasin tietenkin myönteisesti, koska olisin muuten mennyt yksin. Mutta parin kaupassa käynnin jälkeen pojan suusta tuli tavallisin "Joko oot valmis" "Pitääkö köydä vielä monessakin kaupassa" tai jos kysyy mielipidettä aina vastaus on "joo on se ihan kiva". Mutta sitten nöihin ostoksiin:

 H&M
Luomiväri paletti - 4,95 €
Tämä oli minulle siksi tarpeellinen ostos, koska olin ostanut Oriflamelta luomiväri paletin ja siinä oli ihanat sävyt ja hyvin pikmenttiset värit. Mutta niitten määrä siinä paletissa oli todella pieni. Ajattelin kokeilla tätä, koska tässä oli juuri minun lempi sävyjä glitterin kanssa ja enemmän luomiväriä.

 Veromoda
 Kaulakoru - 2,95 € (alennuksessa)
Olen pitkään etsinyt jotain kaulakorua missä on enkelin siivet. Joten en voinut olla vastustaa tämän ostamista. Koska hieno ja hyvässä alennuksessa !

 Ginatricot
 Glitteri kynsilakka - 3,95 €
Cubus
Kynsilakat - 1,95 € / kpl
 Noo sanotaanko näin, että en varmaan tarvitsisi kynsilakkoja yhtään enempää. Mutta kynsilakkoja ei koskaan ole liikaa <3 

 Glitter
Pääkallo kuoret - 11,95 €
 Pehelinkuori darra - 0,95 € (alennuksessa)
Tuo tarra oli pakko ostos koska halpa ja mulla on puhelimen kuoret mistä oon raapinu kaikki timantit pois ja toi on siihen juuri sopiva :) 


 Ginatricot
Pitsi paita - 20 €
Kaikki pitsinen on ihanaa.

 Cubus
Niitti rintaliivit - 12,95 € (tarjouksessa)
 Heti kun näin nää, niin en voinu kyllä olla ostamatta.

 Spiritstore
Jeffrey Campbell - 100€ (alennuksessa)
Viimeisin mutta ei todellakaan VÄHÄISIN. On nää mun uudet upean korkkarit. Ensimmäinen kauppa oli siis tämä mistä ostin nämä, mutta en ostanut niitä heti koska hinta oli aika kirpaiseva, vaikka oli puolet alennuksessa. Koko päivä meni siinä etten saanut näitä kenkiä mielestäni ja no... OSTAMAAN. Voin sanoa että olen netistä yrittän etsiä tälläisiä jo kauvan mahdollisimman halvalla mutta ei ole löytynyt. Nyt tein sen löysin ja ne on mun. Pakko myöntää vielä sekin, että koska olen nainen ja rakastan kenkiä, mienasin tän ostoksen jälkeen mennä kyyneliin.


1 kommentti :

  1. Kannattaa suihkuttaa lakkaa kimalteitten päälle niin eivät karise pois, rakkaus kenkiä kohtaan!

    VastaaPoista