Translate

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

348 - Päivitystä, sekä tilauksia Sheinsidesta & Oriflamelta
Holaa rakkaat lukijani ! Viime maananantaina mulla alkoi työharjottelu päiväkodissa ja voin sanoa että tänä 5vk mitä siellä olen, blogin puolella on aika hiljaista. Seitsemän tunninpäiviä ilman taukoja töissä ja illat menee koulu tehtäviin mitä harjoittelun aikana pitää tehdä. Voin sanoa että on ollut väsyttävää puuhaa. Voi olla toki että se ekan viikon jälkeen alkaa helpottaa,  ken tietää. Viime viikolle en tehnyt siis mitään, en yhtään mitään. Torstai pääsin kolmelta töistä menin kotiin, siellä datasin ja lagasin kolme tuntia. Menin jo kuudelta nukkumaan. Tarkoitus oli nukkua vain tunnin päikkärit mutta heräsin vasta yöllä ja päätin nukkua sitten siihen asti kun on taas herettävä uuteen työ päivään. 

Niinkuin varmaan jokainen kertomistani fiiliksistäni huomaa, niin on ollut kyllä niin väsynyttä Nelliä ettei mitään rajaa. Viikonloppu kun alkoi. Perjantai meni juhliessa ja unohtaessa tätä stressin määrää. Lauvantai Helsinkiin yöksi ja tänään mä vain ajattelin löhötä, rentoutua ja vähän vilkaista kaikkia tehtäviä. 

Sitten vielä tilauksia mitä on tullut Oriflamelta ja sieltä Sheinsidelta. Tässä vielä yleisesti, ei ole valitettavaa mistään tuotteesta ja tilausten ostosivuille pääsee painamalla tuotteen alla olevasta tekstistä :


sheinside

sheinside

sheinside

(kamppanja tarjous)

 
(kamppanja tarjous)


(kamppanja alennuksia)

(kamppanja tarjous)

(kamppanja tarjous)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti