Translate

perjantai 28. maaliskuuta 2014

354 - Kuvailua & kiirettä

Heipsun ! Musta ei ookkaa täällä vähään aikaan kuulunu. Mutta mulla on siihen kunnollinen syy, eli kiire. Tällä en tarkota sitä teennäistä, että "joo ollut kiire tai no laiskuus ja motivaation puute". Ei koska nyt ei ole niin, mulla on ollu kokoaja palava halu kirjottaa teille mutta kertokaa ketä kiinnostaa se että kerron kuinka oon koulussa ja töissä ? Joku päivä voin tietty sellaisen tehdä, mutta mutta en mä niitä ala päivittäin kertomaan :D 

Koska suurimmat osat päivistäni on: 8 tuntia koulua, sen jälkeen käyn kaupassa ja suoraa 4,5 tunniksi töihin. Kotona olenkin sitten joskus yhdeksän aikaa ja sen jälkeen ei oikeestaan jaksakkaan kun katsoa katsomosta salkkarit, olla vaan ja mennä nukkumaan. Eikä siinä vielä kaikki :D Maanantaisin mulla ei ole töitä, mutta entistä ihanampi koulupäivä. Eli tässä jaksossa mulla on yleensä maanantaisin 8 - 15.30 perus oppiaineita ym. mutta sitten mulla on vielä 16.30 - 19.30 on sellainen "ylimääräinen" näyttelykurssi, millä saan koulu opintoviikkoja pois jonkin verran. Se kumminkin on mulle kun harrastus ja meen sinne ilomielin. Jotta kuitenkin mikään ei menisi helposti, niin se kahdeksan tunnin koulupäivän jälkeinen väsymys maanantaisin on hurja. Ettei sieläkään oikeen pysty kunnolla itesestään kaikkea pistää likoon. Mutta nytkun painaa duunia kunnolla, niin se palkitaan sitten kesällä.

Tosiaan ollu tässä jo muutamia viikkoja töissä ja alani on sellanen mikä ei mielytä kovin montaa korvaa. Olen siis puhelinmyyjä. Kyllä, pyhelinmyyjä. Voin sanoa että se työ ei ole mun osalta ainakaan niin hirveeä mitä huhutaan. Mitä juuri katsoin vloggaajalta videon, missä mainittiin juuri esim. että pomot on kusipäitä, ilmapiiri huono ja paska palkka. No voin sanoa että mulla on aikankin ihan hyvä palkka ja proviikat. Mutta ei se sellanen oo että sillä mitään miljoonia tienaisi tai että siitä mun koko loppuelämän duuni tulisi, ei ! Mutta meillä on sielä tosi mukavaa porukkaa töissä kenen kanssa jutustella puheluiden välissä ja naureskella. Eikä pomossakaan ole yhtään mitään vikaa, päin vastoin. Tai sitten olen vain raataessa tullut hulluksi ?

Tänään oli kuitenkin pitkästä aikaa todella rento päivä. Eli nukuin pitkään, datailin ja olin vain. Illalla kuitenkin päätin vielä mennä salille, kun kerrankin siihen oli kunnolla aikaa. Nyt on hyvä fiilis. Toisaalta taas jännittää että, onko huomenna jalat ihan muussia kun pitäisi Helsinkiin mennä. No turha sitä on stressata ! Matkalla kuitenkin salilta kotiin, huotattii isäni kanssa että kuinka hienolta taivas näyttää. Sitten alettii puhumaan että, tosta ku sais hyvän kuvan. Oikea ratkaisu siinä vaiheessa oli siis mennä rantaa vähän kuvaamaan ja tässä lopputulos :) Jossain vaiheessa teen vielä postauksen mitä olen tässä viimeisen kuukauden aikana tehnytkään. Meinaan oon mä muutamia juttuja kerennyt jopa tässä tekemään. Mistä osasta olenkin jo maininnut blogini fb-sivulla.


3 kommenttia :

 1. Joo siis ittekkin olin megalla duunissa... jos nyt siel oot ja olin siellä 3kk ja totesin siihen aikaan kun olin että ihan jees jne.. mutta lopetin ja nyt oon vaihtanu telekuninkaalle.. JA SE MENO SIELLÄ ON PAREMPAA KUN MISSÄÄN eli siellä motivaatio on niin paljon suurempi ku paska aamusin. siellä oikeesti tsempataa. ja esim. tunnissa 5 kauppaa = pizza. 1kk tai sit se oli 3kk ni paras myyjä =2 hengen matka minne johki kauas maailmaan 5 tähen hotelliin kaikki maksettuna. ja ne avaa balille toimiston(indonesiaan) sinne pääsee myös 2kk tai 6kk töihin. tietenkin että näyttää että osaa myydä. Mutta suosittelen miettimään tota megaa... yks jäbä sai potkut koska tauol 10 min liikaa.. Se oli megan paras myyjä.. Roger on iha turha jäbä :D mut pidä hauskaa siel jos ees oot megal kun ja jos vaihat jonnekki ni huomaat kuinka paska mega oli! ei mul muut :D:D:D:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiän kyseisen tapauksen joka sain potkut ja niin. Kuulostaa ihan hyvältä toi kaikki mitä listasit, mutta millanen palkka ja mitä kaikkee veikkaan että sinnekkin on vaikeempi päästä töihin ?

   Poista
  2. Anonyymi2/4/14 08:24

   Päin vastoin. Tänne vaan hakemaan semi helppoo. ite pääsin suoraa lentäen sissää

   Poista